Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

i to já v poslední době sleduji...jen mě docela štve že jsem nikdo nenašel ve spreji v bílé barvě..chtěl bych na kola..budu kupovat nová a chci je do bílé a docela nerad bych nová hned pískoval a lakoval

Odesláno

Nechci zakládat nové téma... Když je na střeše lišta, zaříznout to pod lištou a hotovo. Ale jak na to u auta co lištu na střeše nemá? jak to říznout abych neřezal do laku? Našel jsem kdysi nějaká videa a tam to borci říznou knejpem podele šablony na autě bez lišty rovnou do střechy a hotovo :roll...

Odesláno

Jsou na to takové nožíky, které seřídíš na tloušťku fólie v tom místě necháš pruh podkladového papíru, řízneš to a dolepíš. Pokud je to správně seřízené tak prořízeneš jen fólii. Nicméně drtivá většina firem to řeže na laku ;)

[upravil dne 7/3/12 09:48 od koblih69]

Odesláno

musis vediet ako rezat ked sa to zarezava nesmies velmi tlacit aby si foliu uplne neprerezal pri strhavani odpadu tam kde si viedol rez sa to bude pekne oddelovat.. je to nieco obdobne ako ked sa reze sklo,sklo sa ti pekne odlomi po ciare po ktorej si viedol rez..a nemam na to ziadny specialny noz pouzivam klasicky olamovaci.

[upravil dne 7/3/12 09:59 od freew]

Odesláno

akorat je zajimave ze v USA to berou jako ochranu na chvilku s cenou 7,99 USD u nas cena 3x takova coz me osobne prijde dost obzvlast kdyz jsem cetl ze jeden sprej vydrzi na 2 17tky kola

• O 2 týdny později...
Odesláno

chuck11 : mas pravdu :-) blatniky jsem mel cele od blata tak jsem to jen trosku ocistlil rukou :-)

Koblih69: udrzuje se to daleko lepe nez lak :-) i z kapoty jse hmyz krasne dolu :-) uz se tesim az bude hotove cele auto :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...