Kosta777 Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Ahoj. již delší dobu slyším, že výfuk má jiný zvuk než by měl mít. Spíše zní jak s laďákem. problém je, že z něj poměrně hodně teče nějaká kapalina kapalina vytéká v místě označeném na obrázku. Citovat
lacek206 Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 tá kvapalina je zrazenina čiže voda ktorú spôsobuje katalyzátor tím že premieňa škodlivé plyny a znamená to že spávne funguje keď vyťeká voda z fýfuku je to len na začiatku pokial sa nezohreje motor na prevádzkovú teplotu potom by to malo prestať... Citovat
sidonius1 Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Kup nový. Já koupi zde u nás od www.bezvavyfuky.cz. cca před 2lety a je stále OK. A cena je prima. [upravil dne 30/1/11 14:12 sidonius1] Citovat
Kosta777 Odesláno 30. leden 2011 Autor Odesláno 30. leden 2011 tá kvapalina je zrazenina čiže voda ktorú spôsobuje katalyzátor tím že premieňa škodlivé plyny a znamená to že spávne funguje keď vyťeká voda z fýfuku je to len na začiatku pokial sa nezohreje motor na prevádzkovú teplotu potom by to malo prestať... motor byl skutečně studený. pokud je to tak opravdu správně tak by to bylo dobrý. Myslíte že bych měl výfuk vyměnit? Citovat
PetrRS Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Proč by jsi ho měl měnit? Kvůli té kapkající vodě? Mi taky z výfuku kape při studeném motoru voda a to mám výfuk téměř nový... Ale pokud už v něm máš dírů a zní jako laděný, tak pokud se Ti ten zvuk nelíbí, tak ho vyměň... (já jezdil asi 3 týdny bez výfuku, chvíli se mi to líbilo, ale pak mě to dokopalo, ke koupi nového... :D:D [upravil dne 30/1/11 14:29 PetrRS] [upravil dne 30/1/11 18:21 Radek Hurvajz] Citovat
Kosta777 Odesláno 30. leden 2011 Autor Odesláno 30. leden 2011 tak zvuk se mi líbí. zní to celkem dobře. dokonce i lidi se otáčej :-) tak snad to bude v pohodě, když to takhle nechám... Citovat
pastorek Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 1. kondenz sa vytvára keď je studený výfuk a nie motor 2. tečie ti to cez dierku ktorá tam nemá byť takže tá výmena výfuku je reálna 3. \"pekný\" zvuk spôsobuje tiež tá dierka a okolo je vidieť i odymené Citovat
OK406 Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Už v novém výfuku (zadní tlumič) je dirka na odtok vody. Jinak bych měl použitý jeden zadní tlumič na 106 . Kupoval se nový skrze zvuku, ale je to stejný. Citovat
Kosta777 Odesláno 31. leden 2011 Autor Odesláno 31. leden 2011 tak dnes už vyfuk upadl v míste kde je videt ze je to schnilý. zkusim nechat zavařit Citovat
Peta-k Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 koukam ze ten vyfuk bude chtit za chvili vymenit celej.... Citovat
rex Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 I nové výfuky (bosal) mají již z výroby dírku na odvod kondenzátu v nejnižším místě tlumiče. Kdo jezdí krátké tras (horké a vlhké plyny jdou do studeného potrubí) - přijde brzo o koncový tlumič výfuku(tlumič a potrubí se neořejí natolik aby vše vyschlo nebo se odpařilo), kvůli nahromaděnému kondenzátu, pač ten způsobuje korozu zevnitř a v zimě zmrzne a trhá, a na závěr ten kondenz má pH kolem 4...takže je kyselejší a zkracuje životnost tlumiče... Samozřejmě dle foto je tlumič KO - koupit novej... Citovat
Kosta777 Odesláno 31. leden 2011 Autor Odesláno 31. leden 2011 opravdu jezdim vetsinou kratke trasy. bohužel dnes upadla ta shnila cast za tlumicem, necham zavarit. ted sem trochu bez penez Citovat
OK406 Odesláno 3. únor 2011 Odesláno 3. únor 2011 Buď koupit jinou trubku a nebo koupit pouze koncovku na trubku a navařit (možná ji budou mít u Automot Beránek;) ). Pokud by si chtěl zadní tlumič, tak jej mám. [upravil dne 3/2/11 22:59 OK406] Citovat
MJSytic Odesláno 4. únor 2011 Odesláno 4. únor 2011 Já bych se s tím teda nevařil. Kup si novej střední díl (tu trubku za katem) a novej koncovej. K tomu nový spony (ty starý asi ani nepovolíš - felxou půjdou) Vyměněný to máš za hodinu a na 3roky máš od toho klid Jinak jestli chceš mít laďák, tak si kup tlumič Starline Citovat
Kosta777 Odesláno 4. únor 2011 Autor Odesláno 4. únor 2011 už jsem to nechal zavařit u Slepičky za 3kila. Auto nehodlám mít nějak dlouho a tak do něj nechci dávat moc peněz. Trochu poladěnej zvuk to má stejně :-D Citovat
Kosta777 Odesláno 19. březen 2011 Autor Odesláno 19. březen 2011 občas mi klepe tlumič vejfuku o podvozek. čím to vhodně podložit(co strčit mezi vejfuk a podvozek?) Dík. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.