jirkaj Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Prosím o radu ohledně elektriky klimy a ventilátoru. Nejde mi ani klima a ani první vrtule. Když zapnu klimu ani necvakne a vrtule taky nic a ani když zahřeju na 100 tak nesepne až druhá rychlost. Ani relé u sahary necvaká. Tak se chci zeptat kde by mohl být problém? Celej den se v tom hrabu a nic:(. Kompresor spojka ok -pojistky ok -relé sahar ok -motory vent. ok Tak kde by mohl být problém neví někdo kde by byli ještě nějaký relé či pojistky. Jediný co jsem ještě nezkusil je jestli jde na pojistku prvního vent. proud. A kdyby nešel kde by byl problém? Moc díky za jakoukoli radu Citovat
DVORY02 Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 mám tak trochu stejný problém a když jsem to tu řešil tak mi bylo zděleno to že je možné že klima není celá naplněna a čidlo které by to mělo hlídat ji nesepne... ještě jsem ji naplnit nenechal teprve se na to chystám takže nemůžu přesněji poradit... až tam zajedu tak napíšu jak jsem dopadl..třeba budeš mít stejný problém Citovat
jirkaj Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 Tak náplní to na 99% nebude je to někde v el. ale potřeboval bych poradit kde hledat. Už jsem skoukl i ty pojistky a jde do nich proud normálně tak nevím kde by mohl být problém. Ani sám o sobě nejde první stupeň chlazení takže pojistka nebo relé ale kde? Citovat
miroja Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Mal som podobny problem ,ale na 306-ke s manualnou klimou. Neveim, ci je to na 406-ke rovake (dva motory+2 rele so spinacim kontaktom+1 rele s prepinacim kontaktom, logiku zapinania zabezpecuje riadiaca elektronika), ale u mna ak maju sahary bezat na nizku rychlost , tak sa zapinaju (cez kontakty rele) oba motory do serie. Ked maju ist naplno, tak sa rele prepnu tak, ze kazdy motor ma samostatne napajanie. Ak je to rovnake aj na 406-ke a skusal si oba mototy sahar, siel by som po vodicoch (kostrach) medzi motormi a realtkami a medzi relatkami samotnymi a relatkami a poistkami. Ak mas schemu zapojenia platnu pre tvoje auto, skusi by som ti poradit viac... Citovat
jirkaj Odesláno 27. leden 2011 Autor Odesláno 27. leden 2011 Právě že schéma nemám a ani pořádně nevím jaká pojistka či relé kde je! Takže vůbec nevim. motory jsou v pohodě relátka taky vedení až k pojistkám taky. Ale myslím si že bude problém ve spínání že to nedává povel k sepnutí a proto sem se ptal kam všude to vede a kde všude bych měl hledat. S diag tu nikdo poblíž asi není. Nejhorší je že s tim nemůžu nikam jet. Mam to rozebraný nárazník kapota a tak. Ale kdy někdo věděl o někom kdo má diag tak bych byl taky moc rád! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.