Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Panove, musim se optat, vypada to, ze mam u sve 407 spatnej setrvak, rozklepalo se mi auto a pak vibroval pedal, kdyz se to trosku sklidnilo, ale momentalne to nedela vubec nic! Neni to divne? Pokud ne, zeptam se, mam VIN VF36ERHRH21151186 a nasel jsem myslim za dobre penize tento setrvak a spojkovou sadu: http://www.nahradnidily1.cz/autodily/dvouhmotovy-setrvacnik-valeo-sp-836022/37516868/ http://www.nahradnidily1.cz/autodily/spojkova-sada-valeo-sp-826714/31116821/ Melo by mi to sedet, ne? Nebo pokud nekdo vite jeste o lepsi a treba i levnejsi alternative, budu vam vdecen ;) Diky moc. P.S: Co se jeste jineho meni? Slysel jsem neco o oleji a nejakych gulach, jestli to tedy pisi spravne :P Diky Jarda

Odesláno

Mmt, ja jsem uplnej vul a navic slepej :-) Omlouvam se, ale videl jsem nejakou cenu a myslel jsem, ze to je bud preklep nebo na jine auto, neveril jsem tomu :-)) Tak to objednam, zeptam se, jde to i pres web? Ja tam nikdy nic neobjednaval, jen jsem byl primo ve Strasnicich. Diky moc, radsi si to tady ale jeste proctu :-) Jinak nic dalsiho se brat nemusi? Dik

Odesláno

Diky moc, kazdopadne na tu cenu cumim, nejdrive jsem se ptal v kelly, tam byl za 17, pak jsem sehnal za 11, pote za necelych 9, ale toto me fakt prekvapilo. Kazdopadne diky moc vam vsem!

Odesláno

No ono aj na 2.0HDi je to asi casovo obmedzena akcia. :D

By ma zaujimalo kolko sa v tejto \"akcii\" uz predalo zotrvacnikov a aky percentualny narast to robi. :mrk

[upravil dne 08.02.2011 21:16 DanculD]

Odesláno
na 1.6 hdi žiadna akcia ??? :(

Oni teď v Peugeotu mají slevové akce a čím starší auto tím větší sleva. No a auto kde jsou motory 2.0HDI tak už asi považují za veterány aproto taková cena.:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...