Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte ...Chcel by som vas poprosit o radu mam zaujem o 407 sw za dobru cenu ale je tam problem ze ma prasknutu panoramaticku strechu ...http://peugeot-407-sw.autobazar.eu/20-hdi-st-executive-id2062133.html nieje tam sice odfotena ale volal som mu ...Pozeral som aj vin ale bolo predane v 2005 vo francuzku a potom bez zaznamu Tak teraz neviem :-(Pozeral som aj kontrolu originality a tam mi vyslo ze nebolo nic burane ani menene a km sedia priblizne z terajsimy ...Dakujem za kazdu radu

Odesláno

Ahojte teda teda nejako sa toto forum obratilo na same zle veci a ja mam akurat jedneho peugeota na ruke a bol som rozhodnuty ze ho vezmem ale po oslednych prispevkoch neviem neviem :-(((((

:myslim

Som z toho dost nestastny ci vziat alebo nevziat :(

Odesláno

tot fórum nie je o tom že peugeot je zlé auto, len tu píšu ľudia ktorý majú nejaký problém a je dobre že sa tu nájdu aj chalani ktorý tomu rozumejú a poradia - ak si spočítaš koľko peugeotov jazdí na Slovensku a vydelíš to počtom ľudí ktorý tu na fóre píšu o nejakých problémoch muselo by ti vyjsť že peugeot je asi najspoľahlivejšie auto. Čo určite nieje je ale záleži od koho kupuješ a čo kupuješ - nie je kus ako kus :cool:

Odesláno

Asi mas pravdu ...No len skoda ze ked to kupuje clovek na inzerat nemoze poznat ani majitela a ani auto a uz vobec dovod preco ho predava :-(

Bol som sice na diagnostike a tam bolo vsetko v poriadku ale aj tak som si nie isty ale to nebudem asi pri nijakom aute ...Len sa neviem vobec rozhodnut ale uz asi dlho vyberam a je to asi pre to take ...:-(

Odesláno

risoslimak mam manika,ktery ma i tyhle veci,dovazi auta ze zahranici a myslim si,ze by se to dalo sehnat za slusny penize... ,jestli o koupi uvazujes,tak ti dam kontakt....

Odesláno

Dakujem ale ja uz mam aj vybrate aj skoro vsetko zariadene len obcas ma este napadne nejaka pochmurna myslienka a neviem ci budem spokojny ...Ale aj tak dakujem :D

Odesláno

Ak natrafíš na ten správny kus a niečim si ťa chytí, tak ako mňa (niečo ako láska na prvý pohľad) tak budeš na 100% spokojný.

Niekto tu na fóre napísal takú pravdičku, keď si doň sadneš nebude sa ti chcieť z neho vysadnúť a počítať s tým že ti pribudne nejaké to kilo navyše. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...