risoslimak Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Ahojte ...Chcel by som vas poprosit o radu mam zaujem o 407 sw za dobru cenu ale je tam problem ze ma prasknutu panoramaticku strechu ...http://peugeot-407-sw.autobazar.eu/20-hdi-st-executive-id2062133.html nieje tam sice odfotena ale volal som mu ...Pozeral som aj vin ale bolo predane v 2005 vo francuzku a potom bez zaznamu Tak teraz neviem :-(Pozeral som aj kontrolu originality a tam mi vyslo ze nebolo nic burane ani menene a km sedia priblizne z terajsimy ...Dakujem za kazdu radu Citovat
risoslimak Odesláno 24. leden 2011 Autor Odesláno 24. leden 2011 Asi by som to riesil cez poistku ... Citovat
risoslimak Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 Ahojte teda teda nejako sa toto forum obratilo na same zle veci a ja mam akurat jedneho peugeota na ruke a bol som rozhodnuty ze ho vezmem ale po oslednych prispevkoch neviem neviem :-((((( Som z toho dost nestastny ci vziat alebo nevziat Citovat
pajo30 Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 tot fórum nie je o tom že peugeot je zlé auto, len tu píšu ľudia ktorý majú nejaký problém a je dobre že sa tu nájdu aj chalani ktorý tomu rozumejú a poradia - ak si spočítaš koľko peugeotov jazdí na Slovensku a vydelíš to počtom ľudí ktorý tu na fóre píšu o nejakých problémoch muselo by ti vyjsť že peugeot je asi najspoľahlivejšie auto. Čo určite nieje je ale záleži od koho kupuješ a čo kupuješ - nie je kus ako kus Citovat
risoslimak Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 Asi mas pravdu ...No len skoda ze ked to kupuje clovek na inzerat nemoze poznat ani majitela a ani auto a uz vobec dovod preco ho predava :-( Bol som sice na diagnostike a tam bolo vsetko v poriadku ale aj tak som si nie isty ale to nebudem asi pri nijakom aute ...Len sa neviem vobec rozhodnut ale uz asi dlho vyberam a je to asi pre to take ...:-( Citovat
ace11 Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 risoslimak mam manika,ktery ma i tyhle veci,dovazi auta ze zahranici a myslim si,ze by se to dalo sehnat za slusny penize... ,jestli o koupi uvazujes,tak ti dam kontakt.... Citovat
ace11 Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 jeste jednu vec,jestli sis neoveroval KM,tak hod vin do tohoto vlakna a kluci ti vyjedou zaznam o opravach a pocet najetych KM Citovat
risoslimak Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 Dakujem ale ja uz mam aj vybrate aj skoro vsetko zariadene len obcas ma este napadne nejaka pochmurna myslienka a neviem ci budem spokojny ...Ale aj tak dakujem Citovat
Judes Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Ak natrafíš na ten správny kus a niečim si ťa chytí, tak ako mňa (niečo ako láska na prvý pohľad) tak budeš na 100% spokojný. Niekto tu na fóre napísal takú pravdičku, keď si doň sadneš nebude sa ti chcieť z neho vysadnúť a počítať s tým že ti pribudne nejaké to kilo navyše. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.