Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zacinam pokukovat po 407 SW, 2.0 Hdi a zajimaji mne jakekoliv seriozni kriticke postrehy / zkusenosti s timto modelem, napr. ve srovani s 406... napr. co mi vadi / proc bych si to auto uz nekoupil atd. ?

Diky;)

Odesláno

Není to sice kritika, ale měl jsem 406 sedan 1,8 benzín, teď mám 407 SW 1,6 HDI nelituji. Je to krok v před. Někdo bude namítat že je to ve vnitř menší, ale mě a mojí rodině to stačí. Kdybych chtěl vozit náklad a ne rodinu, tak si koupím dodávku.

Odesláno

406 (2,1TD) a teď 407 (2,2i)

Ohodně vyšší náklady....nepočítám tím spotřebu ....ale když se kouknu na pneumatiky (cca 15 000 o proti cca 7 000 a je to vlastně 2x) na ND je to úplně někde jinde...zatím jsem teda neinvestoval,jen kaťák jsem dával (5000kč-origoš 27 000kč)...pořizovací cena je vyšší :D ...No a téměř vše se řeší přes dia

vnitřek mi vyhovuje,kufr o něco menší,vzadu prý méně místa...nikdy jsem tam neseděl nemohu posoudit...děti si nestěžují...

denní svícení,navigace a xenony(když je máš ve výbavě),dvojizonová klima,aut.elektrické stáhnutí zrcátek,příjemné svezení.

jo a madlo už není potažené tapecirungem (u starší verze nevím jak u nové 406),tudíž už není ošoupanej,když člověk otevíral dveře a rukou to ošoupával

[upravil dne 24.1.2011 09:32 John_Ice]

Odesláno

No ty chceš ropáka a já mám beňo...to je jiná motorizace ;)

mám 4st...svezl jsem se i se 6st,ale nemohu posoudit protože to bylo jiná motorizace a hlavně jenom cca20km.Určitě je lepší 6st,ale zase to bude jenom o penězích.

Mám najeto 116 000...takže před velkým servisem :grr Ale to tak chodí ;)

mám najeto cca 10 000km a zatím jak jsem psal nic...olej jsem rozhodlej dělat 15 000km ikdyž je psáno i 30 000km.Ale záleží co ty chceš jestli 5 10 nebo 20 000km a nebo těch 30 000km.

rozvody se u bena dělaj od 80 max 120 000km(dle ježdění) u ropy možná mě opravěj ropáci 160-180 000km.

Automat výměna... něco tu http://www.autanet.cz/auto-poradna/9/vymena-oleje-v-automaticke-prevodovce-menit-nebo-ne

• O 2 týdny později...
Odesláno

407 SW není kombík, je to SW.

Je to stylovka (Style Wagoon).

407 je auto střední (vyšší střední) třídy, tedy někde pod Superbem a od toho se odvíjí vše. Tedy, servis, technická řešení, ceny náhradních dílů, elektronické fíčurky apod.

Prostě, mechanika tam nebude jako ve Fiatím bílo-černém medvídkovi (Pandě) :D

A cena odpovídá kvalitě, provedení a elektronickým fíčurkám (předpokládám však, že to tu vůbec nechceš řešit a když se rozhoduješ pro auto z tohoto segmentu, je ti to úplně jedno)

... já ti nepomohu, pro mě je P407 ještě moc drahá :roker

Osobně, být tebou, mrkl bych se na roční BMW.

Odesláno
a co ten velky previs 407 pred prednimi koly, nevadi vam to ?

napr. pri parkovani atd....

je to jen o zvyku, za dva roky co tom, jsem ten předek zatim nikde neorval

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...