Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat, zda-li máte v 106 teploměr. Pokud ano, jaký a kde jej máte umístnění a kde máte umístněné čidlo (pravé venkovní zrcátko). Chceme dát do 106 teploměr, ale nevíme jaký. Stačí, když bude ukazovat venkovní tepotu (popř. vnitřmí) a možnost osvětlení. Čas ukazovat nemusí, jelikož ten se zobrazuje v budíkách.

Odesláno

Dodělával jsem si ho do minulý 106 a měl jsem ho přilepenej (suchej zip) na stropě v tom \"ohybu\" mezi anténou a předním sklem, venkovní čidlo bylo zespoda na spolujezdově zrcátku. Bylo to supr, ale ještě sem se nedokopal k tomu to samé udělat v gti :)

No a byl to nějakej ten klasickej typ, takový to tesco_no_name, na jméno si teď nevzpomenu. Zobrazovalo to venkovní/vnitřní teplotu, hodiny a kdoví co ještě. Cena onehdá asi 300kč.

Odesláno

Děkuji ti za fotky. Tak to je přesně ono. Koukal jsem v že v Auto Kelly mají taky jeden, co se nám zamlouvá. Jen se zeptám, to si měl zapojení na 12 V a nebo na baterii. Pokud na baterii, jak dlouho ti vydržela?? Díky Jinak 106 je dobrý vozídko. Kam se na ni hrabe Škoda Fóbie!

Odesláno

Ten můj měl samostatnou baterku, zapojený jsem měl pouze osvětlení - na klíček, po otočení do druhé polohy se to rozsvítilo. No a ta baterka tam byla asi 3/4 roku a pak sem auto prodal :D takže těžko říct jak dlouho vydržela.

Odesláno

Mi se zase zamlouvá tenhle z Auto Kelly http://obchod.autokelly.cz/#PATH=4732230;4732249;3771027;3771196|CT=5|PCT=4|CUR=0|PGS=20|PT=0|PDID=565876|PDPID=4094623|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0| , a teoreticky kdybych ,,odříznul\" koncovku do zapalovače, a zapojil to třeba na osvětlení středového panelu, tak by to taky mělo svitit, ne?:) Teda pokud nejsou nějaké odpory už v té koncovce... :D

[upravil dne 19/1/11 20:35 PetrRS]

Odesláno

Jakmile bude chvilku čas, tak se po nějakém teploměru podíváme. Jinak děkuji kujon 106 za rady. Škoda, že na teploměr zapomněli u 106.:(

Odesláno

dával jsem teploměr ze škoda120 nad levý výfuk topení přístr. desky 106ky, musíš dát i škodovácké čidlo, koupil jsem na burze teploměr i čidlo za 30 kč, na komoře termostatu byl volný závit pro čidlo, byl jen ucpaný šroubem s podložkou--závit pasuje i na čidlo škodovky

Odesláno
dával jsem teploměr ze škoda120 nad levý výfuk topení přístr. desky 106ky, musíš dát i škodovácké čidlo, koupil jsem na burze teploměr i čidlo za 30 kč, na komoře termostatu byl volný závit pro čidlo, byl jen ucpaný šroubem s podložkou--závit pasuje i na čidlo škodovky

Ale tady jde zřejmě o teploměr vnější teploty....

Odesláno

Ale tady jde zřejmě o teploměr vnější teploty....

špatně jsem pochopil, sorry :mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...