Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to lesklé. Nic jí ale není. Možná to je stít nebo zrovna tam čmouha od prstu, jak jsem jí ladil na místo :aut

Je to jen taková rychlé momentka :)

Odesláno

Taky chci nějakou opěrku koupit do své nové káry, ale šroubovat šrouby do středovýho tunelu se mi nechce.......asik koupim loketku přímo na typ auta.......

Odesláno

Já ji nemám šroubovanou :D je jenom nasazená na středový tunel ;) Sice není úplně napevno, ale běžnému provozu to nevadí, jsem spokojen.;)

Odesláno

Ja ji v 306 neměl taky příšroubovanou, držela dobře, ale při luxování jsem ji tahal ven a panel byl od toho trochu poškrabanej.....

Odesláno

Jo, to je fakt, trochu poškrábaný ho mám, jak jsem ji tam dával :( Ale já to jaksi tolik neřeším (šroubovat se mi taky nechtělo - zvláště, když ji mám tak objemnou).

• O 2 týdny později...
Odesláno

link jsem nenasel pripadne pohledejte nekdo :D

Edit : je to koupeny pres forum, puvodni majitel to striknul ze stribrne na cerno .. jo a jak koukam jinde jsem asi jeden z mala co loketku montovali bez sundani stredoveho tunelu (bo se mi to nepovedlo)

post-28514-14109615817696_thumb.gif

[upravil dne 1/3/11 18:43 Stibto]

Odesláno

No, ja so to zas neviem predstaviť bez demontáže stred. panelu...tiež som to onehdy nevedel sundať (keď mi prdlo lanko ručky), ale niekto mi tu veľmi dobre poradil....

Odesláno
No, ja so to zas neviem predstaviť bez demontáže stred. panelu...tiež som to onehdy nevedel sundať (keď mi prdlo lanko ručky), ale niekto mi tu veľmi dobre poradil....

jednoduše .. nakonec ... jsem posunul prostě obě sedadla co nejvíc dopředu a co nejvíc sklopil dopředu a tím se celá ta zvýšená část středového tunelu odhalila a pak jsem vrtal dva otvory v zadní části a jeden blízko sedadel (tam jsem musel nejvíc dávat bacha) našrouboval a hotovka :) Pravda musel jsem to 1x ještě opravit bylo to křivé .. Ale nakonec je to OK

Odesláno

u pana Kučery jsem byl včera, jel jsem na služebku do Osravy, tak jsem si vyměnil UNI za origo do Fabky, říkal jsem mu, že je tady na klubu dost provařenej :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...