Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsem,

mam takovy dotaz. Minuly tyden, kdyz jsem jel na hory, tak se mi rozklepalo auto. Cejtil jsem, jak vibruje spojkovy pedal a kdyz jsem otevrel kapotu, tak vibroval i motor. Zvuk to byl hroznej, tak jsem se radsi vratil zpet a jel jinym autem, pri rychlosti to nic nedelalo, jen se to klepalo, ale uz jen trosku, kdyz jsem mel neutral. No kdyz jsem to chtel ukazat znamemu opravari, tak auto nic nedelalo. Ale dnes se opet ozvalo, ale opet jen na chvili, zkusil jsem na volnobeh zmacknout plyn a pustit ho a kdyz padaly otacky, opet se to trochu klepalo. Co by to mohlo byt? Napadala me spojka, pote loziska ci silentblok, ale proste nevim a jsem z toho na vazkach, pojedu s tim do servisu a nic a pak se mi to vysype nekde po ceste. :roll Diky za rady, mam 2.0HDi sw, rok 2005.

Odesláno

odporucam hlavne hladat tu na fore, dvojhmota je tu dost casty topic:) aj s cenami, aj kto za kolko z fora to robi atd...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...