Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se poradit, kde letos získat nejlepší havarijní pojištění. Prošel jsem hledání, ale nic takového, co bych mohl použít, jsem nenašel. Pojištění i na skla s plným bonusem - Peugeot 307 SW r.v.2006, věk 62 let, obsah 1560, výkon 66 kW, snad je to vše. Předem díky.:papa:papa

Odesláno

Díky, myslím, že jsem prošel všechny, ale to víš, třeba ještě existují nějaké \"špeky\", které v kalkulačkách obsaženy nejsou. Jinak některé bývají nepřesné.

Odesláno

Nejlepší je to udělat přes nějakýho pojištovacího makléře, kterej dělá víc pojištoven, umí docela dobrý slevy, já dostal slevu 20% oproti normální sazbě.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Přesně tak to dělám já. Dělám pro všechny pojišťovny na trhu a všichni se předhánějí aby jsem využíval jejich služby. A to je potom mazec. U jedné mám od minulého týdne možnost využívat slevu dalších 35% což je dost zajímavý. Takže ve finále 50% bonus + 35% ode mě a 6% za roční platbu a myslím že už se asi sotva někdo dostane méně.:D:D:D:D:D

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj,

řešili jste někdo v nedávné době pojištění? Za měsíc mi vyprší u mé v té době dvouleté 308 pojištění a já se zatím nějak nemůžu zorientovat v nabídce a nevím, na co si dát pozor.

Jak třeba řešíte pojištění skla/skel? Na havarijním budu mít klidně spoluúčast 5%/5000, ale u skla bych rád výrazně nižší.

Kolik jste kde zaplatili?

Díky

Martin

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...