Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kolegové , mám na Vás po dlouhé době i já otázku.....

potřebuji sehnat filtr video signálu(žlutý cinch) do auta......

obrazovky mi v autě při černé barvě a nakopnutém motoru tak divně mřížkují....

Shaním něco podobného jak se dává na audio signály http://gsm-caraudio.vltava2000.cz/store/goods-pc1621-104-galvanicke-oddeleni-linkoveho-vedeni.html ale na video...

dík za odpověd

Odesláno

Řešil bych to odrušením napájení, ukostřením obalů + propojení koster mezi sebou, zkotroluj ten video kabel případně vyměň za kvalitnější 2x stíněný a pod. Pokud tohle nepomůže začíná duchařina typu, že se na tom video kabelu přeruší stínění a propojí se vhodným kondenzátorem ( cca 10pF - 500pF ) případně pokud to nepomůže tak větší ( cca 1nF ) můžeš zkusit i do signálové cesty.... ale to se musí vyzkoušet. ...

Odesláno

Tak nepomohlo ani filtr na spínavých +12V na dvd a ani samotné ukostření obalu dvd.......napadla mě ještě že by to mohli dělat samotné lcd opěrky ale když není video signál tak jsou obrazovky modré a tehdy to nedělá......

Odesláno

Nevím jaké to má konektory, ale předpokládejme cinch na obou stranách, koupil bych 2 konektory, vzal kus koaxu a normálně udělal nový kabel který bych jen pohodil v kabině. Předpokládám, že by se nic nezměnilo takže bych někde na kraji oříznul izolaci a obnažil stínění ( cca 3 cm ) stínení bych přerušil a řerušení překlenul kondenzátorem - jak jsem psal výše. Pokus by to nempohlo přerušil bych ještě i signálovou cestu a dal kondík i tam. Když bude úprava úspěšná udělal bych krátkou přechodku se zabudoovanou úpravou a zařadil bych jí do stávající kabeláže.

[upravil dne 23/1/11 16:09 koblih69]

post-25417-14109614866465_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...