Fusion Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 Duha uprostřed zimy. Foceno před půl hodinou u Brna. Citovat
sipka Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 O vánocích jsem taky nafotil duhu na horách. A bylo -9 Ale nejzajímavější bylo, že nezačínala od země, ale byla kulatá. Až někde najdu ty fotky tak je sem hodím. Jinak moc pěkný [Editován dne 6/1/05 sipka] Citovat
P205XR Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 Před půl hodinou byla duzha i u nás ale bohužel nevyfocena. J. Hradec Citovat
Gotrek Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 Vzhledem k tomu, jaké je počasí, to není nic neobvyklého - jsou splněny základní podmínky: svítí slunce a o kus dál prší... Citovat
Marlin Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 no, to jak kdyz jsem jel dneska z LBC, tak jsem jel naproti slunicku, co mi svitilo do oci, a sterace nestihaly stirat vodu, jak silene lilo, fakt zabava Citovat
Bohumil Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 Něco po půl čtvrtý odpoledne byla duha jak vymalovaná a cvilku i dvojitá nad Jitkou Otín. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.