Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tiez som chcel zadok povodne vyssie,dokonca som ho aj zdvihol,ale nakoniec zvitazila varianta bez podloziek na strunach a isla prdelka opat dole. Zadny blatnik je nizsie ako predny.Opticky to trochu matie.Ked sa lepsie pozries na spodnu stranu prahov,mozes vidiet ze predna cast je nizsie ako zadna.No a co sa tyka podloziek,tak je vzadu miesto na maximalne 0,5 cm siroke podlozky,pri hrubsich by som uz chytal gumu o podblatnik.Uvidime co budu robit predne kolesa pri \"prepruzeni\".Ak bude rezerva co i len milimeter,pojde este dolu.Potom to uz nebude posobit tak utopene. :D Naviac zadny naraznik je uz teraz moc vysoko nad zemou.Ak by som to dvihol, vyzeral nakopnuto.

[upravil dne 16/1/13 21:16 od 733thunder]

[upravil dne 16/1/13 21:18 od 733thunder]

Odesláno

zdravíčko!

Úplnou náhodou som sa ocitol v sekcii 406 a úplne od brucha som si otvoril jedno z vlákien, a zrovna toto. S chuťou som ho teraz za poslednú pol hodinku preletel a teda, máš moje uznanie, super starostlivosť, je v dobrých rukách :super

Pred nejakým časom som mal frajerku z TN, niektoré miesta som na fotkách spoznal, ktorými sme sa potlúkali spolu aj my, od tej doby som si aj Trenčínik zaľúbil, okrem toho že chodievam roky pravideľne na Pohodu

Tak nech ti chuť a starostlivosť o auto vydrží ;)

[upravil dne 19/1/13 13:18 od Ivkopivko12tka]

Odesláno

Ale ako?Zadok nemozem zdvihnut,pretoze by to vyzeralo strasne.A predok mozem polozit uz len o par milimetrikov,teda ak to nebude moc pruzit,pretoze na letnych by som orezal gumy.:D

[upravil dne 25/1/13 21:31 od 733thunder]

Odesláno

Gumy menit nebudem,mam zapisany rozmer 225/45.Co nezapisem,to neobujem,svoj technicak mam rad a vyhadzovat peniaze za pokuty sa mi tiez nechce.Preto vzadu neriesim ani podlozky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...