Tornado Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 Ctete vtipy z Blesku? Myslim ze to jsou ty nejlepsi. A tak tady na zasmati jeden suprovej: Stojí v parku dvě sochy naproti sobě. Stojí rok, dva, tři ... a přiletí za nima anděl a povídá: \"Když tady tak dlouho stojíte, dám vám pro radost půl hodiny lidskýho života. Můžete si dělat, co chcete.\" Sochy obživnou, mrknou na sebe a už upalujou do křoví. Po chvíli se ozývají různé zvuky, pochichtávání a za čtvrt hodiny celé š?astné vylezou. Anděl jim říká: \"Ještě máte čtvrt hodiny, můžete jít znovu.\" Tak sochy mažou a anděl najednou zaslechne: \"Ale teď to uděláme obráceně, ty budeš držet holuba a já se na něj vyseru.\" Citovat
Guest Ludweek Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 je docela starej ale povedenej...skoda ze si ho nasel az v Blesku Citovat
P205XR Odesláno 6. leden 2005 Odesláno 6. leden 2005 Hmm dobrej Teď vám napíšu ftip kterej znám asi 100 let a pořád se mu směju. - asi jsem ňákej divnej. Jde hovno s prdelí do sklepa a hovno říká: Tady je tma jak v prdeli. A prdel na to: Hm taky hovno vidim. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Hadra Odesláno 7. leden 2005 Odesláno 7. leden 2005 Jinak....sází šulin a piča brambory a šulin se pořád fláká a piča sází jak divá a povídá...\" ty Šuline....sázej taky..makes sakra ! \" a šulin se podívá a říká......\"copak jsem piča?............ Jinak omlouvám se za tyto výrazy, ale uznejte sami, že jinak to nevyzní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.