Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ctete vtipy z Blesku? Myslim ze to jsou ty nejlepsi. A tak tady na zasmati jeden suprovej:

Stojí v parku dvě sochy naproti sobě.

Stojí rok, dva, tři ... a přiletí za nima anděl a povídá: \"Když tady tak dlouho stojíte, dám vám pro radost půl hodiny lidskýho života. Můžete si dělat, co chcete.\"

Sochy obživnou, mrknou na sebe a už upalujou do křoví. Po chvíli se ozývají různé zvuky, pochichtávání a za čtvrt hodiny celé š?astné vylezou.

Anděl jim říká: \"Ještě máte čtvrt hodiny, můžete jít znovu.\"

Tak sochy mažou a anděl najednou zaslechne: \"Ale teď to uděláme obráceně, ty budeš držet holuba a já se na něj vyseru.\"

Guest Ludweek
Odesláno

je docela starej ale povedenej...skoda ze si ho nasel az v Blesku :)

Odesláno

Hmm dobrej :D

Teď vám napíšu ftip kterej znám asi 100 let a pořád se mu směju. - asi jsem ňákej divnej.

Jde hovno s prdelí do sklepa a hovno říká: Tady je tma jak v prdeli. A prdel na to: Hm taky hovno vidim. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

Jinak....sází šulin a piča brambory a šulin se pořád fláká a piča sází jak divá a povídá...\" ty Šuline....sázej taky..makes sakra ! \" a šulin se podívá a říká......\"copak jsem piča?............

Jinak omlouvám se za tyto výrazy, ale uznejte sami, že jinak to nevyzní.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...