Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

poruchy 5008


mrky

Recommended Posts

Od začátku co auto mám se mi občas stane, že se mi vypne výklopný displej rádia a navigace se restartuje. Nejčastěji se to stává, pokud s navigací nedojedu do cíle, někde se cestou zastavím a po cca 1/2 hodině pokračuji. Restartuje se třeba 5x za sebou. Už mi v autorizáku přehrávali i SW a je to pořád stejný. Jinak auto je již po záruce, tedy na reklamaci to není. Nemáte někdo zklušenost čím by to mohlo být.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den,mam otazku pro první třídu, základní školy. Jak se vyndavá krytka osvětlení SPZ. V manuálu pišou že do jednoho z otvorů zasuňte tenký šroubovák a zatáhněte k sobě. Tak takovou odpověď nechci. Prosím odpověď nejlépe jak pro prvňáčka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D na 206 je to v návode tak isto popísané tak predpokladám že to bude to iste. No proste si vezmeme dva skrutkovače/ šrubováky ako chcete :D musia byť malé tak aby vošli do dierok po stranách krytu. Ak ich už máme v dierkach pripravené jemne zapáčime tak aby sme páčili do strán ale smerom VON! Resp. aby špičky skrutkovakov ktoré sú v dierkach išli od seba do strán vtedy sa uvolnia klipy krytku a vytiahneme. Pozor kryt nevytiahnete ak páčite do vnútra to sa kryt zlomí. A ťahajte kryt von počas páčenia pomocou skrutkovakov. Dúfam že sa rozumieme :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

jestli při tom zatáčení i brzdíš (parkování), tak to dělá takovej drát, co se opírá o brzdové destičky a následný pohyb destiček ve třmenu. Už jsem to tu někde psal. Je to kravina, co mi dělala i u Renaulta a dělá i teď u 5008. Po výměně byl chvilku klid, ale už to dělá zase. Už to neřeším.

Když nebrzdím, tak je ticho

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...