Přejít na obsah
Haryk

DIOXIN-už jsme ho sež.....

Recommended Posts

Já to poznám až časem, kdy vyndám maso z mrazáku a připravím jej. :D

Nicméně na začátku ledna jsem snad žádné vepřové nekupoval, takže bych tu s Vámi měl ještě nějaký čas býti :)

[upravil dne 13/1/11 20:07 MilanF1]

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

×