Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Cuvaci senzor montaz


mrkaj

Recommended Posts

Ahoj chcem sa opytat idem si namontovat standardny cuvaci senzor na PGT 307 1,6 narazil som na problem pod plastom je ocelovy naraznik, ten vrtak co je v kazdej sade je urceny na prevrtanie aj toho kovu? resp. kto ma skusenosti s montazou, mozete poradit ide senzor aj cez kov ci len do plastu? Vdaka za kazdu radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som si ich dával do zadu i do predu.Obávam sa že budeš musieť zhodiť dolu nárazník bo ti ten oceľový nárazník pod tým plastovým nepusťí senzory zapustiť.Ten oceloví má také podlhovasté otvory tak ak si ich poznačíš na ten plast vyhneš sa čiastočnému vŕtaniu i do toho oceľového.Ak sa netrafíš budeš musieť vŕtať i doňho.Nič ťažké.Ale vrtaj ich s nahodeným plastovým názazníkom a najmenej je už dovtrať do železa.Tak ich budeš mať aspoň presne umiestnené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nakolko som to aj ja chcell tak som precital vela o tom na fore.. a niekde som cital ze pokial sa ti to zaspini.. tak to bude piskat stale ako blbe.. takze aj kvoli tomu som to zatial vzdal.

ked to bude niekto robit tak potom hodte sem par foto z montaze..

vela zdaru

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozri, milóny áut majú cúvacie senzory a nik na to nenadáva.Myslíš že im sa to nešpiní? Peugeot nie je jediné auto ktorému sa spinia senzory ci originál alebo domontované.Stačí ich pretrieť s topánkou a je.To čo sa tu vraví že pískajú v kuse je hovadina bo ich mám namontované vpredu i v zadu a viem o čom hovorím.Auto mám celé zarintané ako prasa a nepípol mi senzor ešte ani raz nežiaduco.Vždy spoľahlivo fungujú.

To je tak že jedna baba povedala.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Urcite nemozu piskat tie senzory \"len\" kvoli spine.. Neviem ako funguju presne parkovacie snimace ale urcite sa pri ich vyvyoji pocitalo s tym ze sa budu spinit a preto asi nefunkuju na principe optickej signalizacie skor to typujem na nejake kratke vlny (ultrazvuk) .. Inak vpredu by som to este pochopil lebo sa moze stat ze ked sa na nich nalepi vacsi hmyz tak to uz je dost hruba necistota :myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Senzory pracujú na princípe Ultrazvuku.Každý je tak navrhovaný.Ale ak sa i tak koly tomu bude niekto báť tak sú ešte také čo sa dávajú za nárazník skryté a nemusia sa vŕtať diery.Ale je to jedno lebo špina na nárazníku u skrytých senzoroch alebo vŕtaných do nárazníku sa ich činnosť nemení.:roker

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

me zacaly blbnout origo cidla piskalo to porad po zarazeni spatecky jako porucha cidel :o tak si rikam ze asi nejaky odeslo :( a ejhle sel jsem pro nakup da kufru a vsimnul si ze pres jeden snimac je ledova namraza tak sem ji odloupnul a zas to fachci jak novy :D takze kdzyz na tom bude buchta blata ci ledu tak se to hodi do poruchy lechky uspineni asi nevadi :papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mam 307 SW , montaz cidiel bez problemov a bez demontaze naraznika !! tato tema bola riesena tu ....su tam aj nejake fotky a moj popis montaze , snad som pomohol.

Mam to na aute tri roky a ziadne zavady kvoli spine a podobne som neriesil. Sada Valeo - 4 cidla plus pipak , ziaden display. U mna spokojnost..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

koukám co dokážete řešit.... montoval jsem si zadní senzory 4 kusy, je snad logické že je umístím do vybrání kovové výztuže nárazníku, vrtám pouze do plastu. Montáž cca hodinku, jezdíms nima půl roku, terén jakýkoliv, pole, louky, i mimo polní cesty, bez jedninného problému. Pořídil jsem bezdrátovou sadu, odpadla montáž kabeláže. A platit za tohle v servisu, šikovnej člověk za hodinku až dvě nemá co řešit....:myslim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

koupil jsem si 307SW r.v.05 a má originál couvací senzory a už nefungujou, jakmile dám zpátečku tak mi dlouze zapíská a nefunguje. v příručce na internetu se píše že to hlásí že jsou zašpiněné ale já je mám čisté jako dětské prdýlky. Elektrikář mi řekl aď je vindám prostříkám WDčkem a měli by jít, udělal jsem to a prd. neměli jste někdo podobný problém?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

elektrikář mi poradil ať je vyndám a prostříkám kontakty WDčkem a lehce je očistím nožem nebo pilníčkem a že by to asi mělo pomoct ale nic. je to furt to samé. Nevíte někdo o nějakém čidle?? na vrakárně ho nemají a peugeot se mi neozval. Jestli se někomu rozbilo nebo je měnil za jiné lepší prosím prodejte nebo z Plzně se můžeme domluvit na vyzkoušení.

jo a pod plastovým je ocelový a když si lehnete pod auto tak nad tim železným je mezera kde se v poho protáhne ruka na čidla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...