Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Nestartuje - 206 1.6


Guest jiri.206

Recommended Posts

Guest jiri.206

Zdravim Peugeoťáci, mám takový dotaz. Měnil jsem řídící jednotku motoru. V servisu mi do ní přehráli kód imobilizéru. Zkusil jsem nastartovat a auto nejde nastartovat, stále točí a nechytne. Všiml jsem si, že po zapnutí klíčku nesvítí signalizace palivového čerpadla. Je stále zhaslá, jakoby stále běželo a přitom neběží (neni slyšet ani při startování motoru).

Jaký na to máte názor?

[upravil dne 28/11/2011 14:46 od Béďa]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest jiri.206

Prý přehráli ze staré řídící jednotky motoru data do té druhé, co jsem sehnal. Zamčenou? Prosím o vysvětlení a jak se to dá uvést zpět do funkčního stavu. Jen mne zaráží ta kontrolka palivového čerpadla. Klávesnici? Jsem trošku mimo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 10 měsíců později...

Stalo se mi z ničeho nic něco podobnýho! Auto mi nešlo klíčkem (dálkou) odemknout, tak jsem odemkl zámkem vše OK.

Druhej den se mi to stalo znova, tak jsem klíček rozdělal změřil baterku v něm a je na ní 3,1V takže OK. Dal baterku zkusil u auta a vše šlapalo. Šlo odemykat,zamykat atd...

Druhý den sednu do auta otočím klíčkem vše normální ale při startování motor točí ale nechytlo. Tak znova a to samé. Vylezl sem z auta, zamkl (dálkou) odemkl znova a to samý. Odpojil sem baterku,nechal asi 5 min, zapojil a zkoušel znova a nic. Jen se mi zdálo,že po otočení klíčkem kdy nabíhají kontrolky nebylo slyšet čerpadlo paliva. Asi po 3 pokusu najednou auto chytlo. Ujel sem asi 15 km vše vpohodě. 2 dny jelo normálně a ted se mi jednou stalo zase že nešlo nastartovat. Poradí někdo čím by to mohlo být??? Jestli problém palivové čerpadlo, nebo imobilizér v kličku nebo další návrhy?! P206 r.v.99 1,4 benzín!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stalo se mi neco podobneho zatim jen jednou motor toci toci a nic na po patek chytlo a ted v pohode, už týden doufám ze to není nejaka vada rocniku 99, mam taky p206 r99 1.6 8v 65 kw...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud imobilizér nenačte kód, třeba když chip vyndáš z klíčku tak vše funguje normálně, startér bude točit ale motor nenaskočí tod vše.

Díky za vysvětlení, měl sem za to že mi auto dá vědět, že je něco špatně a ne že se tváři jakože se nic neděje akorát nenastartuješ?!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

tak včera se mi to stalo znova na benzince :D Přijdu k autu startér točí a auto nechytne, tak vyndám klíč a znova nic, tak znova. Tak jsem musel vylézt zamknout auto, odemknout a až teprve to šlo. Dle mého názoru mám slabou baterku v klíčku musím jí vyměnit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...