Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Topný červený olej


Hiky

Recommended Posts

kdybys sis přečetl odkaz co tu dal ozzy tak jozefsv tam píše že na Slovensku jezdí na červenou naftu zemědělci takže se není čeho bát.Zase na dieselp. foru borci psali že když necháš tu červenou naftu par dní na sluníčku tak zase zežloutne.Ale přesto se dá kontrolním testem zjistit že je to ona

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdysi otcova firma likvidovali starou kotelnu na topný olej - předělávali to na plyn. Zbylo jim v nádrži několik tisíc litrů oleje a potřebovali se toho zbavit. Jezdil jsem tenkrát na to bez problému s Felicií 1,9D cca půl roku, než jsem všechno vyjezdili. Jezdila na to celá rodina a pár známých :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uplne cira ako voda. Farbenie je len pre potreby colnikov a danoveho uradu. Inac raz som mal pruser ked som este pracoval na metrologii. Testoval a kalibroval som vydajne stojany. Raz som to robil na druzstve kde bola zelena nafta. Potom som isiel na druhu normalnu pumpu. Tam som vsetko pomeral a isiel domov. Za tyzden mi volal pumpar ze ci som im nieco nedal do nafty, ze dvaja zakaznici mali problem s colnikmi po natankovani na jeho pumpe. Kurna ten zostatok co zostal na stenach kalibracnych nadob zafarbil tu zvysnu naftu co bola v nadrziach pumpy. Nastastie tam bolo malo nafty ale aj tak. Ono tu farbu nezmenilo na zelenu, ale to farbivo je viditelne aj v malej koncentracii pod uv lampou. Takze colnici mozu vidiet aku naftu si tam mal pred par tyzdnami.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...