Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pridavna ochrana pod motorom


Marcel00

Recommended Posts

Caute hosi, v rychlosti som prebehol hladanie a pod pojmom ochrana som nenasiel to co by mi zodpovedalo odpoved na otazku:

Co je to pridavna ochrana pod motorom. Tu ja podla SB nemam a predpokladam ze sa nejedna o tie plastove dekle co su pod autom od predneho naraznika az po stredny diel vyfuku, lebo tie mam. O aku ochranu sa teda jedna? podla SB je to nejaka pridavna ochrana pod motorom. Je to nejaka mechanicka ochrana pred narazom odspodu do motora? Nejake konzoly? alebo dodatocna tepelna ? Dik za odpovede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tie plastové kryty pod motorom existujú aj ako kovové teda z hrubšieho plechu sú drahšie ale či sa jedná o tú ochranu pod motorom to netuším. V SB mám tak isto písané že prídavnú ochranu pod motorom nemám ale auto je od spodu oplastované.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Míšo ahoj, nevím, jenom jsem to našel v service boxu. Ty chceš dávat dolů 407mu tam u vás? No nevím, nevím. Jako prvního pežota jsem měl 405ku a ta byla snížená. Byly jenom samé problémy na našich silnicích. Nakonec jsem vyměnil přední tlumiče, pružiny a vzadu přesadil torzky a bylo po problémech. Pokud nechceš mít auto jenom na ozdobu, ale na normální ježdění, tak bych ho nesnižoval. Už tak je dost nízké.

[upravil dne 10/1/11 22:35 HonzaZ]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

urcite to tiez budem riesit, ale mam dotaz...

Na auta s FAPkom by sa nemali pouzivat cisto plastove kryty, ale take, co su potiahnute hlinikom z vnutornej strany, zrejme kvoli teplote... Plech by sa mi pacil najviac, ale stoji 200€.

Ten plast s AL origo 170€.

Plast bez AL sa da za 70€...myslite, ze by stacil ten s nejako dorobenou AL vrstvou? Existuje nejaka AL folia, alebo nieco take?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

uNa auta s FAPkom by sa nemali pouzivat cisto plastove kryty, ale take, co su potiahnute hlinikom z vnutornej strany, zrejme kvoli teplote... ...

v mieste kde je fapko sa tam ten plast nenachadza, tam je to vykrojene (vid link od Judesa, pripadne TU a okrem toho tam ani krytie potrebne nieje, to je hlavne kvoli motoru aby sa striekajuca voda nedostavala do motoroveho priestoru a pripadne aby bol udrzovany ako tak v teple :).

Takze kludne ostan pri plaste ak ho tam mas a je to bez obav. Ak nie tak mas samozrejme volbu vyberu.

[upravil dne 20/1/11 06:46 Marcel00]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...