Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

díky. ale problém bude asi jinde. stále mi svítí zpátečky. rozpojil jsem ten konektor na převodovce a po zapnutí klíče jsem to změřil a v prvním kontaktu je+12V v prostředním nula a poslední je-12V. je to ten kabel z kabelového svazku co jde na převodovku. poradí někdo? dík

Odesláno

A když to odpojíš, tak to svítí dál? Jestli ne, tak je chyba v tom spínači v převodovce. Jestli jo, tak je chyba někde v drátech. Nevim, jak je to zapojený u mýho auta, natož u Tvýho, takže dál nevim.:papa

Odesláno
Napsán autorem Bouřlivák

díky. ale problém bude asi jinde. stále mi svítí zpátečky. rozpojil jsem ten konektor na převodovce a po zapnutí klíče jsem to změřil a v prvním kontaktu je+12V v prostředním nula a poslední je-12V. je to ten kabel z kabelového svazku co jde na převodovku. poradí někdo? dík

Zpatecky urcite nejsou pres rele, tuhle teorii muzes rovnou zavrhnout.Jak psal Petr, bude spatnej ten spinac na prevodovce.

Odesláno

muzu ti akorat poskytnout obrazek, kde je umisteny u 406ky, mozna ze to bude stejny i u 306, zkus to omrknout

cidlo2.jpg

[Editován dne 10/1/05 Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...