Bouřlivák Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 ahoj ,kde najdu popis relé v poj.skříni ? p306xrd/98 dík Citovat
Bouřlivák Odesláno 4. leden 2005 Autor Odesláno 4. leden 2005 díky. ale problém bude asi jinde. stále mi svítí zpátečky. rozpojil jsem ten konektor na převodovce a po zapnutí klíče jsem to změřil a v prvním kontaktu je+12V v prostředním nula a poslední je-12V. je to ten kabel z kabelového svazku co jde na převodovku. poradí někdo? dík Citovat
Petr605 Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 A když to odpojíš, tak to svítí dál? Jestli ne, tak je chyba v tom spínači v převodovce. Jestli jo, tak je chyba někde v drátech. Nevim, jak je to zapojený u mýho auta, natož u Tvýho, takže dál nevim. Citovat
Ferry Odesláno 4. leden 2005 Odesláno 4. leden 2005 Napsán autorem Bouřlivák díky. ale problém bude asi jinde. stále mi svítí zpátečky. rozpojil jsem ten konektor na převodovce a po zapnutí klíče jsem to změřil a v prvním kontaktu je+12V v prostředním nula a poslední je-12V. je to ten kabel z kabelového svazku co jde na převodovku. poradí někdo? dík Zpatecky urcite nejsou pres rele, tuhle teorii muzes rovnou zavrhnout.Jak psal Petr, bude spatnej ten spinac na prevodovce. Citovat
Bouřlivák Odesláno 9. leden 2005 Autor Odesláno 9. leden 2005 Ahoj tak jsem na to dneska koukal a zjistil jsem,že ten kabel co jsem měřil je od tachometru.Tak se chci zeptat ,kde je ten konektor od zpátečky? dík Citovat
Ferry Odesláno 10. leden 2005 Odesláno 10. leden 2005 muzu ti akorat poskytnout obrazek, kde je umisteny u 406ky, mozna ze to bude stejny i u 306, zkus to omrknout [Editován dne 10/1/05 Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.