Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vstřikování nafty


cogina

Recommended Posts

Ahoj všichni. Tak máme 5008 měsíc, najeto 1000 km, a už byla na reklamce. Po cca 2 týdnech jízdy na sněhu malou rychlostí, jsme vyrazili na hory, takže jsme ji konečně pořádně protáhli. A začala mi cukat. V servisu nám řekli, že bylo špatně nastaveno vstřikování z výroby. Stejně se mi to moc nezdá, mám to projíždět a uvidí se. Tak snad bude časem vše v pořádku. Jsem mamina, která má auto skoro pro sebe a děti, tak tu bude asi častěji.

[upravil dne 7/1/11 19:30 cogina]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jé je, konečně žena mezi náma, zdravím tě:papa. Jinak může být špatná nafta, Hdička jsou citlivější na kvalitu nafty. Teď v zimě to může být cokoliv, třeba voda v naftě, nějaký bordel atd. Dávej do nádrže při tankování VIF. A jaký máš motor, barvu, výbavu atd?:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:papa Máme 1,6 HDi, Premium, černá matelíza, park. asistent zadní - předního nepotřebuju, tam vidím :P, vyhřívané sedačky - super věc teď v zimě, samozřejmě panoram. střechu, no prostě jinak super autíčko. Manžel si zvyká těžce, přesedlali jsme z VW Sharan v plný výbavě a se silnějším motorem. Ale mně vyhovuje, já jsem si zvykla rychle.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo, noname naftu, jak se to pozná? Ať zajedeš k jakékoliv benzínce, nikdy nevíš, jakou naftu natankuješ. Známý natankoval u Shellu a taky měl vodu. I v servisu nám řekli, že je to těžký. Se Sharanem jsme tankovali v těch samých benzínkách skoro 4 roky a nebyl problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkusím se zařídit. Verva je na Benzíně, to vím. No nic, snad to bude časem v pohodě :super. Jinak mi fakt vyhovuje, není to tak těžký auto jako Sharan, měli jsme 7 míst a to taky nepotřebujeme, jediný co mně osobně vadí je, že Peugeot nedělá vyhřívané přední sklo. To u VW bylo a bylo to super. Jinak teda musím říct, že mi maximálně vyhovuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...