Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

DRV ventil-me dnesni zkusenosti s koupi


simas

Recommended Posts

Tak mi opet (po roce a pul) odesel DRV ventil. Jelikoz jsem to potreboval resit rychle objednal jsem v BOSCH servise novy za 3800kc. Ale prekvapilo me za jakou cenu se da sehnat treba v polsku, je to neco kolem 1800kc viz: http://allegro.pl/listing.php/search?string=0281002493&category=0&sg=0 , pritom to dela taky BOSCH a dokonce jsem nasel za 1000kc jiz nejakou nahradu vyrabenou v italii: http://www.vertexcel.it/downloads/09-PressureValves.pdf .

Tento prispevek berte spis jako inspiraci pro ty co ho budou shanet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

tak pri rozvodoch by som neako nespekuloval a na Polsko asi nepomyslel, ale take menej haklive suciastky... preco nie ...??? napr. s cerpadlom do nadrze... dost ludi pise, ze im to drzi v poho a pritom cena je zlomok z tej co na SVK, resp CZ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 3 týdny později...

Tak tedy, z toho allegra jsem koupil ten drv ventil celkové náklady byli cca 1700kč.

Přišlo to originál zabalené v krabiččce bosh, v zatavené folii. Jedná se skutečně o originální díl, čárový kod odpovídá. Ke zboží jsem dostal doklad.

Nápis na krabičce \"made in czech republic\" mě ujistil o tom, že žijeme ve skutku podařené zemi, když u nás je k dostání za čtyři tisíce...

Všem doporučuji, já osobně už elektro díly nekoupím jinde než v polsku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud se nepletu dělají je v Jihlavě :D aspoň mi to tvrdil člověk co tam dělá. Jinak s nákupy v PL mám dobrou zkušenost. Kolik jsem dal za rozvody ze PL na moje HDI už přesně nevím, ale bylo to okolo 1300,- ( kladky INA + Řemen Bosch ), pumpu mi tam dával servis... přemýšlím jak dlouho tam jsou... asi 35-40 tis. a super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 roky později...

cawte

 

tak uz dlhsie ma hneva drv ventil a chcel by som ho vymenit ale na internete som nasiel viac dielov ktore sa lisia cenou (kolko krat aj o 100% ) tak sa chcem spitat kde a aky je dobre kupit ak to niekdo v nedavnej dobe riesil a ci su napriklad dieli s cislom BO0281002872 a 0281002493 zamenitelne lebo ich ceny su dost roslisne. Motor RHZ pripadne vinko VF38BRHZF81542618

 

za pomoc pri vybere dakujem

Upraveno uživatelem pug306
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hej kod som pozeral podla neho tam pasuju aj tie najlacnejsie diely len sa bojim o kvalitu a z vrakaca no pouvazujem o tom ak najdem za dobru cenu. Ale nakonic ho skusim este vycistit a uvidim co vydrzi iked auto mi uz 2x za jazdy koli tomu zdochlo auto co uz je nebezpecne.

Upraveno uživatelem pug306
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 4 měsíce později...

Dobrý den , při jízdě mi auto chcípá jednou to je dnou za 100 km po druhé 5x za 100 km. Nastartuju kolikrát až napotřetí ale vždy nastartuju . Rozsvítí se mi kontrolka motoru , můj mechanik vyměnil čerpadlo a různé ani už nevim ktere věci a tvrdí že to drv ventil není. Nasvědčuje tomu můj problém? mám ten ventil objednat a vyměnit a nedbát na názory mechanika ? už jsem zbytečně kvůli tomu vyhodil kolem 10 tis. Děkuju za odpověď 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...