michal 206 Posted March 24, 2002 Share Posted March 24, 2002 jak jste spokojeni s reproduktory co jsou seriove v novych peugeotech? preferujete vlastni audio soustavu nebo mate radsi originalni radia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted March 24, 2002 Share Posted March 24, 2002 mam taky 206 a dal jsem tam repro Hertz, výškáče jsem nechal původní. Připadá mi to velmi dobrý, ale ještě lepší by to mohlo být s výhybkou. Na hifi mám kamaráda, je to fakt odborník, má firmu Weinberg Audio, doufám, že nám něco napíše na clubové stránky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LK7R Posted June 26, 2002 Share Posted June 26, 2002 No original repro v 206 nejsou tak zly, ale mohlo by to bejt lepsi. Chystam nejaky repro od Kenwoodu jak dopredu tak dozadu + subwoofer. Radio taky nemam OEM ... precijenom zdy je lepsi mit neorig (pokud to zrovna neni od BOSE ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted June 26, 2002 Share Posted June 26, 2002 LK7R: Cim te ty repraky tak uchvatily?? Myslim, ze za tu cenu sezenes neco mnohem lepsiho. Kolik do toho chces investovat? Chces vsechny repra pres zesik nebo zesik jenom pro ten SW?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal 206 Posted June 27, 2002 Author Share Posted June 27, 2002 nevite nekdo jakej rozmer maji repraky ve dverich u 206 3d? nechce se mi to rozdelavat(leda ze by mi pomohl VOSTIK ) - rozdelavac a demonter vsech peugeotu )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master_Tom Posted June 27, 2002 Share Posted June 27, 2002 To Michal206: Tak tady jsi to trefil přesně s Voštíkem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted June 27, 2002 Share Posted June 27, 2002 Abyste si nemysleli - ja stouram jenom do sve ubohe 205 , takze to neni tak zhave jake jsou repraky v 206 nevim, ale muzu se na to kouknout a zmerit je pokud mi nekdo 206 pujci na par sekund Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted June 27, 2002 Share Posted June 27, 2002 A co treba zvednout telefon a zavolat nekam do Peugeota a optat se technika? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek206 Posted June 28, 2002 Share Posted June 28, 2002 Takže ve 206 jsou v předu středobasy průměr 16cm a můžou tam být výšky(u zrcátek), u pětidveřky jsou vzadu 13 cm , což je škoda, protože by tam klidně vešlo něco většího. Nejlepší je ale podle mě osadit zadní plato oválama 6x9, no a k tomu nějakej ten woofer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal 206 Posted June 28, 2002 Author Share Posted June 28, 2002 marku diky. to jsem potreboval vedet. on byl u tebe vostik na park sekund na navsteve? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted June 28, 2002 Share Posted June 28, 2002 V tom pripade by mel ale Marek po aute Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted June 30, 2002 Share Posted June 30, 2002 vsak se smejte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jindran Posted July 1, 2002 Share Posted July 1, 2002 predni repro peugeot 206 je neco co se hodi tak do stare skody kos je z plastu! a hraji priserne.Hned po kupi noveho auta jsem je vymenil za MAGNAT dvou pasmove komponentni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LK7R Posted July 1, 2002 Share Posted July 1, 2002 JR>> Mam 35% slevu na sortiment Kenwood tak proto. Jinak bych si je asi nekoupil, ale takhle se dostanu na stejnou cenu u vyssi tridy kenwoodu jako u stredni tridy vsech ostatnich. Jinak jeste tam pujde SUB dozadu a ovaly ... ale neni cas na to. Nejde mi o kraval spis si potrpim hodne na kvalite prednesu. Sumaky nesnasim ... ted kdyz uz tu karu mam 14 dni tak mi zacinaj ty OEM rep. trochu vadit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted July 1, 2002 Share Posted July 1, 2002 LK7R: Jestli chces, tak nejakou slevu na ostatni znacky vymyslime taky. Myslim, ze at se s Kenwoodem snazis jak chces, tak i ta nejlepsi rada hraje divne. No to je ale muj nazor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek206 Posted July 2, 2002 Share Posted July 2, 2002 No faktem je že ty originály opravdu nejsou nic moc, ale když už je teda někdo opravdu fanda do muziky jako já tak potom bych asi přemýšlel o "americe", nebo "francii". Takže z těch amerických rozhodně Infinity, Rockford Fosgate a nebo JBL. A z francouzů třeba takový lahůdky jako Focal, ale to už je opravdu vysoká hra. U repráků bych kladl asi největší důraz na citlivost 91 dB a vyšší. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted July 2, 2002 Share Posted July 2, 2002 Jo jo, Focal by mel mit novou zakladni radu za nejakou velmi zajimavou cenu. Jsem na to zvedavej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LK7R Posted July 7, 2002 Share Posted July 7, 2002 Tak sem tam supnul Magnat 216 basak + vejskac do dveri k zrcadku. Zvuci to celkem pekne. Jinak mam tu subwoofer ale nejak mi nejede zesik ... kua cim to muze bejt ... vsechno zapojeno a kontrolka ne a ne se rozsvitit. No budu koumat dal ... pojistky to nejsou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal 206 Posted July 8, 2002 Author Share Posted July 8, 2002 reknete mi nejakou dobrou cenu na dobry typ na explody na 206 predek do dveri. nerikejte ze stojej za *** a ze je lepsi si koupit *** a ze sou o *** levnejsi a hrajou o *** lepe... diky za konkretni nabidku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LK7R Posted July 8, 2002 Share Posted July 8, 2002 Michal206>> ty Magnaty co sem koupil hrajou velice pekne. 2850Kc v ElektroCity (na netu je cena stejna - cumel sem jak pero). Jinak to zkus na www.autoradia.cz. A nakonec si nemuzu odpustit ... Sony maj plechacovej zvuk . Jo jinak ten zesilovac ... ehmmm kdyz clovek zapoji jinej remote kabel ... to se pak nesmi divit. [Editováno 7/8/02 LK7R] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts