Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zajímavý server o jídle


Medvěd

Recommended Posts

Možná to bude chápáno jako reklama, ale vzhledem k tomu, že se problematika nedotýká přímo aut a ani se nejedná o mou výdělečnou parketu, si myslím, že by to nakonec mohlo projít (pokud ne, dávám souhlas k okamžitému smazání, ale prosím do U2U zdůvodnění).

Jedná se o stránky www.lunchtime.cz , kde by se měly soustředit jídelní lístky restaurací, které vaří tzv. polední meníčka. Server by měl mít výhledově celorepublikový záběr (podle toho, které restaurace se zaregistrují) - zatím to docela dobře funguje v Praze (vím z vlastní zkušenosti) a asi i v dalších velkoměstech typu Brno, Ostrava, Liberec apod. (to jsem samozřejmě nezkoušel).

Proč to dávám sem a co by to mohlo přinést členu Peugeot-clubu? Typický příklad - jedu na služební cestu a vím, že v dané lokalitě budu muset i poobědvat - kouknu sem a podle lokality, kde se budu vyskytovat najdu restauraci, kde najdu to, co mi chutná za cenu, která je pro mě přijatelná.

Druhá varianta - jsem na delší dobu pracovně \"odvelen\" a netuším, kde poblíž mého pracoviště je cenově přijatelná hospoda. V tom případě mám možnosti:

a) jídlo od manželky

b) vlašák (dosaď co uznáš) z nejbližších potravin

c) bagetu od benzinky

nebo teplé a snad i chutné jídlo za cenu, kterou předem znám (velká část inzerujících restaurací disponuje i možností rozvozu přímo zákazníkovi pod nos).

Opravdu si myslím, že tohle je velice životaschopný projekt a je dobré o něm vědět

P.S.

Meníčka většina restaurací zveřejňuje na konkrétní den dopoledne, existují ale i vyjímky, které ho vyvěsí už večer předem

[upravil dne 3/1/2011 13:30 Medvěd]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé, tohle je moc dobrá věc!! Nepřispěji dalším odkazem na meníčka, ale již nyní vím, že tohle moc využiji. Kdyby jen přípravou před dovolenou. Již to mám ve sledovaném a pravidelně budu nakukovat. :potlesk:potlesk:potlesk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U nas na SK je to www.gastromenu.sk

Okrem toho, ze su tam denne menu, je tam vsetko co sa gastra tyka, tj restauracie, ich jedalne listky, ceny, fotky, moznosti, donaskove sluzby na pizzu a podobne :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...