Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No já si pomalu zvykám, že návody v krabičce nejsou vůbec.... Že prej "stáhni si to z netu".... Sme to dopracovali.... :bacha

Odesláno
před 1 hodinou, ozzy56 napsal:

tak už budu zaznamenávat jízdu i já :), ale opravdu mě seje, že 30 let od převratu obchod nedodá český návod--tohle fakt nechápu,  ale kluk mě s tím nastavením pomůže, když bude potřeba...😉

a to bud rad, ze ted prisla aktualizace aplikace , která tu aplikaci (aspon aplikaci) počeštila . (kameru si pak nastav pres apku) 

Odesláno

@Hafity To zrovna má opodstatnění. Ušetří se tím hromada zdrojů (papír, tonery,...) a stejně ty návody nikdo nečte :) Vím, je část lidí, kteří opravdu nemají přístup k internetu (protože nechtějí), ale těm holt musí někdo z rodiny pomoct.

Odesláno
před 11 minutami, Péťa napsal:

Ušetří se tím hromada zdrojů (papír, tonery,...)

A ti, kdo je vyrábějí, nebudou mít co žrát.... :roker

Odesláno

nějak u té kamery 70mai plus nemůžu najít funkci ztlumení (zhasnutí) displeje za jízdy v noci, nebo i přes den--prostě nechci, aby displej svítil za jízdy, zhasne to samo při jízdě, nebo mám smůlu a nejde to ztlumit ?  dík 😉

zatím si s tím hraju na stole, montáž do auta bude později...

Odesláno

díky moc chlapi 😉, já to nastavuju se zapnutým anglickým slovníkem , bo engliš neumím 🙈, ale celkem to jde , zas taková lopata nejsu (jak jsem si myslel) :)

Odesláno
před 1 hodinou, Pe.Tr napsal:

jediné co mě štve je, že nejde vypnout uvitací zvuk po startu.

Tak to se teda musím podívat na nastavení v mé kameře, protože mě to při startu žádné zvuky nevydává :D

Odesláno

@ozzy56 nevím, já bych trvale umístěnou kameru nedával do zásuvky. Nevím, kolik je v tusconu místa, jestli ti to pak nebude zavazet ( třeba při řazení) , ale já jsem teď dal kameru do 406 ( na Arkády) , ještě s "rozdvojkou" ( navigace, kamera) a ani nepočítám kolikrát se to vyplo. Takže jsem rád, že do 307 jsem udělal extra zapojení a kamera se pustí s obrysovými.

Ještě další poznatek je, že v zásuvce se zapne při zapnutí klíčku, ale při startu se zase vypne a pak ji musíš zapnout ručně. 

Odesláno

@PaKr  zatím to mám vymyšlené do zásuvky, o místo nejde, zásuvky jsou vpředu dvě a celkem utopené , takže zavazet nic nebude, navíc nic jiného v zásuvkách není, hlavně musím vyzkoušet, zda je zásuvka pod proudem pořád, nebo jen přes klíček--nechcu se s tím motat na parkovišti před domem, zapojím si to v klidu na chatě přes víkend..., horší je, že jsem tam na zimu zrušil internet, takže budu bez pomoci  😉

když mi to nebude vyhovovat, tak koupím tu origo přípojku a zapojím ji do pojistek :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...