Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Kamera do auta


oddie

Recommended Posts

  • O 1 měsíc později...

Zdar, tak jsem dostal možnost otestovat tuto kameru - https://www.gearbest.com/car-dvr/pp_009287746255.html?wid=1433363&lkid=18362340 a musím říct že jsem byl víc než příjemně překvapen. Pokud někdo shání levnou kameru, nepotřebuje GPS a jde mu jen o to aby natáčel tak vřele doporučuji. I obsah balení je super - jsou tam dva typy držáků, přísavka a nalepovací (ten má dokonce i náhradní lepítko). Neříkám že kvalita obrazu je nejlepší, ale za tu cenu je to rozhodně super :super Pokud by někdo měl zájem, mohu dodat i záběry z kamery

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 měsíce později...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máme Partnera a na vianoce som namontoval túto kameru https://www.aliexpress.com/item/Junsun-3G-7-Car-Camera-DVR-GPS-Bluetooth-Dual-Lens-Rearview-Mirror-Video-Recorder-FHD-1080P/32784077893.html .

Samozrejme, že zrkadlo s kamerou je väčšie ako pôvodné zrkadlo v aute, ale mne to pri používaní slnečnej clony neprekáža, pretože Partner je veľké auto. Neviem o ničom, prečo by som ľutoval jej kúpu. Z mojich praktických skúseností môžem povedať nasledovné:

1) montáž kamery a výhľad v zrkadle je otázkou kompromisu, alebo dobrého nápadu. Problém je v tom, že keď som nastavil zrkadlo s kamerou tak aby som mal dokonalý prehľad za vozidlom, šošovka kamery natáčala listy stromov. Bolo to preto, lebo šošovka sa už nedala sklopiť dole. Vyšší šoféri tento problém nebudú riešiť, pretože budú mať inak nastavené zrkadlo. Treba ísť buď kompromisom alebo vložiť podložku medzi zrkadlo a kameru.

2) Moja kamera všetko zobrazuje na skoro celú plochu zrkadla. Prvá vec, čo spravím po naštartovaní auta je v mojom prípade vypnutie obrazu. Vnímanie dvoch obrazov na jednej obrazovke je počas jazdy dosť nebezpečné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

třebo tohle, někde se to prodava i u nás, připadně to třeba ChouLu, nebo Péťa ma doma
Tady

 

Jo tady jsem to našel - https://arduino-shop.cz/arduino/1628-vodeodolny-dc-dc-napajeci-modul-menice.html

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

rad bych trochu ozivil toto tema. Jake mate aktualni zkusenosti s kamerama? Uvazuju, ze bych nejakou poridil, Koukal jsem na Navitel R600 Quad HD, Navitel R1000 (libi se mi montaz a decentni rozmery), Truecam A7s ci Niceboy Q8. Videl jsem nějake videa na netu a nejvice se mi asi libilo z Q8, ale nejsem si jist jak moc ty videa byly vypovidajici. Nebranim se i jine znacce. Diky za rady a nejlepe osoboni zkusenosti

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...