Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kamera do auta


oddie

Recommended Posts

  • O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...

Mam A5, a v tych svetielkach nevidim rozdiel, mam to nastavene na auto zapinanie a raz sa zapnu po tme a raz nie. Co sa tyka pripojenia na wifi, vyuzijes to mozno prvy mesiac na plno, ale potom len obcas.  tiez pozeram zaznamy len ked viem ze tam nieco mam, co chcem pozriet.

Rozhodnut sa musis sam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Světýlka vůbec neřeš proboha :D  Ty tam jsou POUZE pro případ že bys potřeboval po nehodě zdokumentovat škody. Když na silnici vídám ty světlušky tak se tomu vždycky směju :)  Důležitý je rozlišení a úhel záběru. A taky světelnost objektivu :) Nejlepší je podívat se - třeba na Youtube - na videa pořízená tou danou kamerou kterou vybereš a podívat se na nějaký noční úsek a přechod světlo/tma :) Truecam je velmi dobrá volba, snadno se vyndavá a nandavá, kvalitně točí a umí toho za přijatelnou cenu docela dost :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavně ty "světýlka" se často mylně uvádějí jako IR diody pro noční vidění, ale jsou to jen obyčejné LED diody, které jen svítí a pro osvícení scény před objektivem jsou k ničemu. Naopak se může stát, že se budou odrážet ve skle a zkreslovat záznam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:D Schválně jsem použil zdrobnělinu "světýlka", protože je také považuji za zbytečnost. Nechápu jak s tím může někdo jezdit, protože jednou se mi to v noci omylem zapnulo a dost mi vadilo, že mi něco svítí u zrcátka na sklo. Byl jsem rád, když se mi to podařilo vypnout. Jinak podle výrobců je to pro osvětlení snímaného objektu z blízka, takže ne za jízdy za sklem, ale z blízka v ruce. To však některým jezdcům se svítícím sklem nevysvětlíte.:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...