Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kamera do auta


oddie

Recommended Posts

kamera ve zpetnem zrcatku uz pred par lety (tedy couvaci) stala 6-10 tacu dle komponentu. Ale ze by to po par letech kleslo tak moc, to ne :D. To jsi snad musel predpokladat. Ale je fakt, ze ten zaznam je krutej :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ještě jeden poznatek. Nikdy jsem si nedělal iluzi o nestrannosti hodnocení výrobku (zboží) ze strany zákazníků, které obchodník zveřejní - samozřejmě jde mu o to aby prodal. 

Tady se také mohutně dožadoval ohodnocení mojí spokojenosti jak s komunikací tak se samotným výrobkem. Učinil jsem tak včetně odkazu na videozáznam a světe div se, na stránkách prodejce není k nalezení ačkoli mi po vyplnění a odeslání formuláře poděkovali a oznámili, že hodnocení bylo úspěšně uloženo.:aut Negativa prostě nejsou žádoucí.:bacha 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ohledne nespokojenosti je u cechu narodnim sportem rikat jen to co je treba slyset.

Malo kdo rekne jsem hlupak naletel jsem .... Vetsinou se rekne noo nebylo to az tak spatny ....
A ten kdo napise pravdu .... je vecne nespokojeny rejpal. ;)
A video je taky takove ze se tam moc obrazku primo jako zaznam z daneho produktu neprezentuje - tedy takova mala podvodna reklama....
Vetsina je tocena necim jinym ..... A co co tam je "U te ohrady" "krizovatka" je v malem provedeni podobne vysledku.


Osobne mame stale stejne stare DOD600 a jediny problem je baterka pro ukoncovani  zaznamu pri vypnuti zapalovani/napeti a s zaznamem v noci to taky neni moc ruzove.Nic mene pred cca  5 - 7 ti lety to bylo normalni.

Upraveno uživatelem Lihous
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máš pravdu, ptal i odpověď jsem četl, ale bral jsem to jako použitelný průměr. Tohle je ale trochu příliš. Trochu to připomíná první stařičké BTVP s delta obrazovkou, ačkoli i ty byly lepší. No co, dobře mi tak, ale TopShop to byl naposledy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 7. 10. 2017 at 18:38, FrantaCV napsal:

Několik postřehů pro ty, kteří by uvažovali o pořízení tohoto produktu.

Tak jsem podlehl reklamě a tuhle kameru pořídil v domnění, že je to docela chytré řešení, no to jsem si dal.:grr Výsledek: mám jen větší zrcátko. Umístění SD karty a především napájecího konektoru musel navrhnout úplný dement - bez úhlové redukce micro USB se neobejdete. Obsluha je celkem jednoduchá, ale docela nelogická, ale to by se dalo překousnout. Úplný nesmysl je, že vypnutím kamery - třeba na parkovišti nebo v garáži - se zastaví i hodiny a to bez ohledu na to, zda je kamera připojená k napájení ( CL adaptér) nebo je napájená z interní baterie. Tzn. nastavit čas, popř. i datum, po každém zaparkování a vypnutí kamery nebo ji nechat trvale běžet. Ponechat kameru v tzv. sleep režimu znamená, že během cca 3 dnů, kdy nikam nejedu, vymlátí baterii auta na nulu. No a nakonec, inzerovaná HD kvalita vypadá asi takto:

   

 

Když se podívám na video, tak ze začátku je vcelku dobře vidět, že kamera je zaostřená na sklo a nikoliv před auto (tečky na skle jsou vidět hezky zostra, což by u tak mizerného záznamu být ani nemohlo), takže by asi stačilo si s kamerou pohrát, aby nahrávala před auto a ne sklo a mohla by být kvalita záznamu citelně lepší. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...