Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Bouchání od zadní nápravy P406 2,1 TD


Hiky

Recommended Posts

Ahojte kolegové pěžoťáci, mám problém s boucháním na zadní nápravě, většinou tu radíte že to mohou být stabilizátory, ale všechno jsem prosahal a svislý i vodorovný jsou OK. V žádných silentblocích ani čepech vůle není. Už fakt nevím co mám vyzkoušet. Dá se nějak poznat jestli jsou to třeba tlumiče nebo jejich horní uložení? Nebo nevíte co nejčastěji tam bouchá? je to při každém projetí nerovnosti, jen při jízdě krokem to nedělá.

Předem vám děkuju za názory a odpovědi. Mějte se

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No u me to taky vypada jako ze je vse v poradku a boucha to..kamos mel ten samy problem a vymenil jen ty stabilizatory jak maj to plastovy telo a je to ok..u me je vule jak v ulozeni vodorovnem tak i svislem..proste kdyz vezmes tyc a budes to mit ve vzduchu a opravdu se vsim pomocí tý tyce hneš ,tak uvidis ze urcite najdes nejakou vůli,uplne 100% to nemuze delat prece nic jinyho.Boucha Ti to vsude,nebo jen na vetsich nerovnostech??A jeste vyzkousej jakouby couvnout a pak popojet dopredu,je dost mozny ze taky ucejtis bouchnutí.

Jinak za ceny co tady ma Godzila,tak tu zadni napravu das do uplnyho cajku(silentbloky,stabilizatory)za cca 4200kč..asi pred tydnem jsem si to zrovna pocital.

[upravil dne 1/1/11 21:55 Dadadavid]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě u Vectry jsem byl taky zoufalej až jsem to vzal na hever - takovej kde to zůstane na kolech. Já si vyjel s tím, otevřel dveře stoupnul na práh chytil se za hagusy a houpal s tím jak o život. Servisák stál pod tím a stetoskopem poslouchal až to našel. Totéž uděláš i nad jámou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 roky později...

zdravím.. taky mi tak bouchá zadná náprava při nerovnostech.. byl sem s tim na STK na natřásadla a všechno dobré, bez vůle jen na levém příčném táhle je na jednom kloubku minimální vůle ale tím to nebude.. to jsou fest rány... ani výfuk to nebouchá... mužou to být tlumiče a jejich uložení?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj ja mám podobný problém už asik rok som sledoval čo mi to buchoce vzadu. Pred nedávnom som omylom buchol do kufra a bolo to ono. Ako je upevnenie kufra pod sklom sú šróbi ktoré ho držia a v tom sú také válčeky a tam mám vôlu. Skús si otvoriť kufor a zahrkať jednou stranou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...