Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rozobranie dveri - iba otazka


KapriQ

Recommended Posts

Ahojte, chcel by som na Jar rozoberat cely interier a dat kozenku ako tapacir dveri, len sa chcem opytat ci ten stredovy diel kde je teraz potiahnuty ten tapec sa da potom nejak samostatne vylupnut lebo ak nie tak nemam vobec predstavu ako to tam nalepit ked to nepojde :X ?

Da sa to ? neda ? Ak nie ako by ste odporucili postupovat, dakujem pekne ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ako si to tam prosim Ta takto natlacil do tych zahybov?...Hento je latka ale kozenka ssi nepojde...

A ked dam prec tie zvary na ktorych to drzi,da sa to nejak navarit naspat ? Lebo palubovku ked som rozoberal tam boli tiez tie plasty navarene ale odleptal som ich s pajkovackou a boli tam aj take zapadky takze to drzi....Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ide to spravit, robil som kozenku bez rozoberania tapacirov na 306... ono ked tu latku povodnu odtial strhnes a vycistis to, tak tam vznikle celkom slusna medzera, staci k tomu plastova spachtla (napr pravitko) a trocha trpezlivosti, ten tapacir sa da slusne aj ohnut a to vznikne medzera tak 0,5cm a to bohato staci, chce to len vyskusat:papa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to nerozebíral a 100% to není třeba rozebírat ani kvůli kožence. Ta látka sice nevypadá, ale je hodně tlustá, takže ta koženka tam půjde líp. Jen na ní musíš dávat větší pozor abys jí neodřel ( já bych jí dokonce dopředu i oštřil něčím aby případné kaňky lepidla nenadělaly škodu. Postup jsem tu někde už psal, ale stručně znovu: Základ je pevný podklad ( klidně původní látka,a le musí pevně držet ) . Pak dáš vrstvu ( na plast raději zubatou stěrkou na látku štětec nebo sprej ) tam kde budeš začínat. Já začínám uprostřed. Rovnou větší plochu samozřejmě můžeš dělat v jednom kuse. Já to dělám tak, že jako první udělám v jednom kuse střed a okraje nechávám cca 5 cm kolem nenatřené. U 406 sundáš tu lištu nahoře a tam to jen nalepíš po úroveň těch dírek po liště ( ta to začistí ) na jedné straně to jen zahneš a zakolíčkuješ. Na druhé a dole je to těžší tam musíš podstrčit tu látku ( koženku ) pod plast. já tam vždycky zasunul asi 10 cm od sebe 2 šroubováky, tím udělal spáru do které se pak látka zasunula, 1. šroubovák vytáhnul a zase dal o 10cm dál a pořád dokola. Jedny dveře trvají tak půl hodiny. Jediné co jsem oddělal byly madla vzadu - tedy nahřál horkým vzduchem ty roztemované plastová kolíky, nakonec jsem to složil a plastové kolíčky natavil a rozmáčknul zpátky. Stejně můžeš rozebrat i ty tapecy, ale jak říkám je to asi zbytečná práce navíc.

Ještě mě napadlo, že s tou koženkou se docela dobře pracuje když je pěkně nahřátá, je vláčná a mnohem lépe se tvaruje a přizpůsobuje členitému podkladu.

[upravil dne 1/1/11 16:04 koblih69]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...