Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dajú sa nejako relevantne premerať tlaky turba a jeho funkčnosť a akú majú výpovednú informáciu o jeho stave? (bez jeho demontáže)

[upravil dne 30/12/10 22:16 fifi]

Odesláno

normalka ako aj predtym..nic co by ma znepokojilo...

jedine ten hluk zo zadu...potom som mu na parkovisku slapol na krk poriadne vyletelo kopec sadzy na šupu von a odvtedy zase ok...neviem...

[upravil dne 1/1/11 20:36 godzilaTO]

Odesláno

Fap sme cistili pred 3/4 rokom....ale je to mozne...ktovie..

ale co sa tyka jazedenia vsetko okej ..zatial...ale neviem neviem..nemam vobec dobry pocit z toho zauta v poslednom case...

Odesláno
Ale dia asi o stave ložísk a pod. toho moc nepovie...či?

..a čo ti to robí?

Takné divné pískanie, ale vzduchu, nevyzerá to na kovové pískanie, a robí mi to keď pustím plynový pedál, napr aj na mieste keď pridám na cca len 2000 ot tak nič a keď pustím pedál, tak sa ozve také 2-3 sec zahvízdanie, ako keby keď pustím pedál, zatvorím klapku, a ten vzduch z turba nemal kadiaľ odísť tak len sa niekde pretlačil....nemôže byť chyba v nastavení lopatiek,že ostávajú stále na max záber? Výkon je stále normálny

Odesláno
Takov hezky zvuk fuuuuuuuouuu:D:D:D

také niečo ale skôr by som namiesto toho o dal i:myslim, v stredu idem s tým FAP-om do servisu tak dám na dia skontrolovať aj turbo, ale moc neverím že čosi zistia

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...