Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, jak to tak byva tak v nejmene vhodnou chvili, tedy v tehle mrazech, mi prestal fungovat ventilator topeni (nefunguje zadna rychlost proste nic) :grr moc informaci jsem nedohledal, tak prosim jestli nekdo nevite aspon na zacatek, jak poznam tu spravnou pojistku, zda je v casti uvnitr auta u ridice, nebo nekde v motorove casti. Jake ma oznaceni?barvu?....

Diky

Odesláno

Ahoj, mne to tiez umrelo v lete ked najviac prsalo, ma 2 znovou alebo jednozonovu? ja osm musel vymenit rezistor ventilatora ktory reguloval rychlosti, tiez som maturoval aj poistky som vymienal zaradom, ventilator som durchom rozobral, a nakoniec to bol rezistor. ja mam digit klimu, zavisi co mas ty. ja osm daval rychlosti a aj na display mi to ukazovalo ale ani tuk :-/. vymeneny rezistor novy som kupil a od tedy je klud :-)

Odesláno

Ahoj, ja mam podobny problem, mne vsak nefunguje ani ostrekovac. V lete, ked vela prsalo sa mi to stalo prvy krat a po tyzdni z nicoho nic vsetko fungovalo ako ma. Teraz sa mi to stalo znova viackrat po sebe tyzden to funguje, tyzden nie a zakazdym , ked nefuka nejde ani ostrekovac. V servise vravel chlapik, ze to treba cele vymenit tak neviem.

Odesláno

Mám manuální klimošku a dneska se manželce stalo to stejný, ventilátor nefungoval. Když přijela tak jsem to zkoušel a taky nic, tak jsem použil poklepovou metodu a hle ventilátor funguje(zatím). Bouchnul jsem do boku středovýho panelu.

Odesláno

Ahoj no pozeral som sa ti na to a ty uz tam mas tranzistorovy system regulacie ventilatora, ten sa casko kazy. treba vymenit a vyskusat. na 99% TO JE ONO.ventilator ma reulaciu cez tento tranzistor a aked nejde nejde ani poziadavka z ovladania klimaticacie do ventilatora a tym padom nejde do ventilatora prud.

Ak si z BA alebo okolia zapadneho slovenska tak mi zavoalj a kuknem sa ti na to 0911369655

Odesláno

rezistor sa nachadza kusok od umiestnenia ventilatora na strane vodica od spodku palubnej dosky, musis vytiahnut bocnu spodnu cast palubky a potom tam uvidis taky gulaty plast s takou uchtkou na a kablami, otocis s nim a vytiahnes. oprave tohto akcneho regulatora nie je mozny, skusal som zohnat iny tranzistor, nezohnal som. len origo v peugeote. ale ak chces kuknem sa ti na to

• O 3 roky později...
Odesláno

Dobrý den, nefungují mě polohy ventilátoru. Při koupi nešla poloha 2. Reklamovali jsme to a na týden to šlo, pak opět ne. Teď znovu po opravě, šli všechny polohy. Nyní jde pouze poloha 4. Mohl by jste mi někdo prosím poradit co s tím mám dělat?

Děkuji Vám.

Odesláno

Dobrý den, nefungují mě polohy ventilátoru. Při koupi nešla poloha 2. Reklamovali jsme to a na týden to šlo, pak opět ne. Teď znovu po opravě, šli všechny polohy. Nyní jde pouze poloha 4. Mohl by jste mi někdo prosím poradit co s tím mám dělat?

Děkuji Vám.

Tady máš pér fotek proč to nešlo u mě. 

post-22612-0-00628400-1419086853_thumb.j

post-22612-0-58595200-1419086867_thumb.j

post-22612-0-98315200-1419086886_thumb.j

• O 9 let později...
Odesláno

Dobrý den, mám podobný problém.

Mám model 2006

Pomůže někdo?

Konektor do ventilátoru je - ok

Výkonový odpor taky - ok

Vypadává mě napájení pro ovládání - jednou svítí jednou ne- když zapnu třeba vnitřní okruh. 

Uvažoval jsem jestli není problém ve spínací skřínce za klíčem ale nevím.

Děkuji za radu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...