ANRY Odesláno 30. prosinec 2010 Odesláno 30. prosinec 2010 Ahoj, jak to tak byva tak v nejmene vhodnou chvili, tedy v tehle mrazech, mi prestal fungovat ventilator topeni (nefunguje zadna rychlost proste nic) moc informaci jsem nedohledal, tak prosim jestli nekdo nevite aspon na zacatek, jak poznam tu spravnou pojistku, zda je v casti uvnitr auta u ridice, nebo nekde v motorove casti. Jake ma oznaceni?barvu?.... Diky Citovat
Pheneus Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 Ahoj, mne to tiez umrelo v lete ked najviac prsalo, ma 2 znovou alebo jednozonovu? ja osm musel vymenit rezistor ventilatora ktory reguloval rychlosti, tiez som maturoval aj poistky som vymienal zaradom, ventilator som durchom rozobral, a nakoniec to bol rezistor. ja mam digit klimu, zavisi co mas ty. ja osm daval rychlosti a aj na display mi to ukazovalo ale ani tuk :-/. vymeneny rezistor novy som kupil a od tedy je klud :-) Citovat
Pheneus Odesláno 31. prosinec 2010 Odesláno 31. prosinec 2010 posli mi poslednych 8 cisiel z vin a kuknem sa ti na to. Citovat
ANRY Odesláno 3. leden 2011 Autor Odesláno 3. leden 2011 ja mam jednozonovou. hmmm rezistor...kde najdu a jsem schopny to udelat sam? tady je poslednich 8 cisel vin 83542019. diky diky moc Citovat
eva em Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Ahoj, ja mam podobny problem, mne vsak nefunguje ani ostrekovac. V lete, ked vela prsalo sa mi to stalo prvy krat a po tyzdni z nicoho nic vsetko fungovalo ako ma. Teraz sa mi to stalo znova viackrat po sebe tyzden to funguje, tyzden nie a zakazdym , ked nefuka nejde ani ostrekovac. V servise vravel chlapik, ze to treba cele vymenit tak neviem. David.pisa1 ohodnotil 1 Citovat
viktorpe Odesláno 6. leden 2011 Odesláno 6. leden 2011 Mám manuální klimošku a dneska se manželce stalo to stejný, ventilátor nefungoval. Když přijela tak jsem to zkoušel a taky nic, tak jsem použil poklepovou metodu a hle ventilátor funguje(zatím). Bouchnul jsem do boku středovýho panelu. Citovat
Pheneus Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 Ahoj no pozeral som sa ti na to a ty uz tam mas tranzistorovy system regulacie ventilatora, ten sa casko kazy. treba vymenit a vyskusat. na 99% TO JE ONO.ventilator ma reulaciu cez tento tranzistor a aked nejde nejde ani poziadavka z ovladania klimaticacie do ventilatora a tym padom nejde do ventilatora prud. Ak si z BA alebo okolia zapadneho slovenska tak mi zavoalj a kuknem sa ti na to 0911369655 Citovat
Pheneus Odesláno 8. leden 2011 Odesláno 8. leden 2011 rezistor sa nachadza kusok od umiestnenia ventilatora na strane vodica od spodku palubnej dosky, musis vytiahnut bocnu spodnu cast palubky a potom tam uvidis taky gulaty plast s takou uchtkou na a kablami, otocis s nim a vytiahnes. oprave tohto akcneho regulatora nie je mozny, skusal som zohnat iny tranzistor, nezohnal som. len origo v peugeote. ale ak chces kuknem sa ti na to Citovat
Martineshka9 Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 Dobrý den, nefungují mě polohy ventilátoru. Při koupi nešla poloha 2. Reklamovali jsme to a na týden to šlo, pak opět ne. Teď znovu po opravě, šli všechny polohy. Nyní jde pouze poloha 4. Mohl by jste mi někdo prosím poradit co s tím mám dělat? Děkuji Vám. Citovat
307rg Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 ak sa ideme baviť o ventilátoru tak v prvom rade je potrebné VŽDY uviesť aký typ tam je, klíma automatická, manuálna resp. bez klímy.... Citovat
ozy74 Odesláno 20. prosinec 2014 Odesláno 20. prosinec 2014 Dobrý den, nefungují mě polohy ventilátoru. Při koupi nešla poloha 2. Reklamovali jsme to a na týden to šlo, pak opět ne. Teď znovu po opravě, šli všechny polohy. Nyní jde pouze poloha 4. Mohl by jste mi někdo prosím poradit co s tím mám dělat? Děkuji Vám. Tady máš pér fotek proč to nešlo u mě. Citovat
rob111 Odesláno 28. říjen 2024 Odesláno 28. říjen 2024 Dobrý den, mám podobný problém. Mám model 2006 Pomůže někdo? Konektor do ventilátoru je - ok Výkonový odpor taky - ok Vypadává mě napájení pro ovládání - jednou svítí jednou ne- když zapnu třeba vnitřní okruh. Uvažoval jsem jestli není problém ve spínací skřínce za klíčem ale nevím. Děkuji za radu. Citovat
ChouLu Odesláno 28. říjen 2024 Odesláno 28. říjen 2024 307 nemá přes spínačku ale v motorévem prostoru se podívej do všech konektoru v BSM jednotce.. rádo to tam hoří Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.