Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,,,, mam tretieho Peugeota a na kazdom je ten samy problem,,,,, ovladanie el. okien. Tie prepinace sa stale oxiduju a okna chodia stale pomalsie az sa nedaju ovladat... Poradte co s tym.... Moj kamarat si kupil do Fiesty ovladace z BMW,,,, vyzeraju fakt skvele,,,, mozno by to bolo riesenie,,, ale krajne,,,, zatial by som chcel nieco poriesit s tym co mam,,,, velka vdaka..

Odesláno

S oxidací ovládacích přepínačů jsem tedy nikdy problém neměl, a to už mi pár pažoutů rukama prošlo... Spíš jsem párkrát řešil závadu samotného motorku, to jo.

Odesláno

Já to mněl na autě taky. Finta je v tom že je to vlastně několik poruch v sobě které se navzájem doplňují.

- je zadělanej pojezd okna muže být i mírně rezavej. Drhne to motor žere větší proud a vopálí kontakty na spínačích.

Většinou se pak člověk bojí používat okna

, aby nezůstala otevřená a kontakty na spínačích ještě zkorodujou.

Abys odstranil chybu nestačí vymněnit spínače. Musíš se postarat o to, aby okno,bovden, a motor nikde nedrhly.

A pak teprve opravit spínače.

Jinak pokuď používáš okna často, tak se ti prakticky takováhle porucha nemuže stát. Já sem koupil auto od dědy a ten nevětral a nejezdil a proto jsem opravoval. Jinak když budeš v těch vypínačích rovnou si někde kup do nich žárovky. Stoprocentně aspoň dva nebudou svítit. Jinak mazivo silikonovej olej. Je na to, asi nejlepší a dá se dobře sehnat.

Odesláno

Ještě mně napadla ještě jedna věc. Je možné že máš už starší akumulátor a nebo ti to blbě dobíjí. A okna ti drhnou z důvodu menšího napětí. Já takhle zjistil že mám odpojeno jedno vynutí alternátoru. Je zajmavé že se při tom normálně dalo nastartovat. Také se to projevovalo tim že mi čudlíky u dveří zajížděli pomalejc při zamikání a odmikání.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...