Steve McSteve Odesláno 30. prosinec 2004 Odesláno 30. prosinec 2004 Zdravim,,,, mam tretieho Peugeota a na kazdom je ten samy problem,,,,, ovladanie el. okien. Tie prepinace sa stale oxiduju a okna chodia stale pomalsie az sa nedaju ovladat... Poradte co s tym.... Moj kamarat si kupil do Fiesty ovladace z BMW,,,, vyzeraju fakt skvele,,,, mozno by to bolo riesenie,,, ale krajne,,,, zatial by som chcel nieco poriesit s tym co mam,,,, velka vdaka.. Citovat
oddie Odesláno 30. prosinec 2004 Odesláno 30. prosinec 2004 S oxidací ovládacích přepínačů jsem tedy nikdy problém neměl, a to už mi pár pažoutů rukama prošlo... Spíš jsem párkrát řešil závadu samotného motorku, to jo. Citovat
romo11 Odesláno 30. prosinec 2004 Odesláno 30. prosinec 2004 Nebude skor problem v zanesenych bovdenoch co tahaju sklo hore a dole? Mne idu zadne tiez dost tazko tak som myslel ze by to mohlo byt tym. Citovat
Mišob Odesláno 31. prosinec 2004 Odesláno 31. prosinec 2004 Já to mněl na autě taky. Finta je v tom že je to vlastně několik poruch v sobě které se navzájem doplňují. - je zadělanej pojezd okna muže být i mírně rezavej. Drhne to motor žere větší proud a vopálí kontakty na spínačích. Většinou se pak člověk bojí používat okna , aby nezůstala otevřená a kontakty na spínačích ještě zkorodujou. Abys odstranil chybu nestačí vymněnit spínače. Musíš se postarat o to, aby okno,bovden, a motor nikde nedrhly. A pak teprve opravit spínače. Jinak pokuď používáš okna často, tak se ti prakticky takováhle porucha nemuže stát. Já sem koupil auto od dědy a ten nevětral a nejezdil a proto jsem opravoval. Jinak když budeš v těch vypínačích rovnou si někde kup do nich žárovky. Stoprocentně aspoň dva nebudou svítit. Jinak mazivo silikonovej olej. Je na to, asi nejlepší a dá se dobře sehnat. Citovat
Mišob Odesláno 31. prosinec 2004 Odesláno 31. prosinec 2004 Ještě mně napadla ještě jedna věc. Je možné že máš už starší akumulátor a nebo ti to blbě dobíjí. A okna ti drhnou z důvodu menšího napětí. Já takhle zjistil že mám odpojeno jedno vynutí alternátoru. Je zajmavé že se při tom normálně dalo nastartovat. Také se to projevovalo tim že mi čudlíky u dveří zajížděli pomalejc při zamikání a odmikání. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.