Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja osobne do androidu by som nesiel, jednak ze mam zalohovane vsetko z mobilu uz x rokov a prechod na android (kamos ho absolvoval) je mi znacne proti srsti s tymi jeho problemami. A vseobecne s HTC Herom mal len problemy. Teraz si kupil nahradny Samsung a je to to iste, problemy s fungovanim ako modemu atd. Inak aky mas telefon? pozri si XDA developers, a najdes tam vela romiek, urcite sa najde aj ceska :):super

Odesláno

No ono nevím co je lepší, já s tím WM celkem trpím, je to tak pomalý, zvláště když potřebuju něco rychle udělat tak několik čekám než windows provede nějakou reakci.... :D Naštěstí se telefony s tímhle systémem už prodávat nebudou, vyjma těch nových verzí WM co ale neumí skorem nic.... A s androidem jsem problémy nikdy neměl, hlavně to bylo vždycky rychlí a nezamrzalo to... :papa

Odesláno

Ja som s HTCckom nemal ziadny vazny problem, (vydrzalo pad z 3 metrov na beton ani sa nevyplo) Mam Diamonda este. Je sice fajn ked clovek si najde romku co mu vyhovuje a je ochotny sa s tym chvilu pohrat, potom telefon funguje k velkej spokojnosti.

http://mobtricks.com/2010/02/25/acer-f900-custom-wm6-1-and-wm6-5-roms-and-apps-collection/

tu som k tomu nieco nasiel, osobnu skusenost nemam, treba pozret ohlasy ci prechod na 6.5 znamenal zlepsenie:)

Odesláno

Pozeral si podporu k telefónu? Mám Diamonda, bol tam WM6.1 a na českých stránkach T-Mobile bola aktualizácia 6.5 v češtine. Funguje bez problémov, vôbec sa mi nezdá pomalý a ešte mi nezmrzol.

P.S. Prípadne pozri stránky Sunny Soft. Robia lokalizácie celých WM. Na inom fóre som sa dočítal že je lepšie dať priamo WM v konkrétnom jazyku lebo lokalizácie spomaľujú systém. WM 6.5 v češtine určite je lebo ho mám v telefóne.

[upravil dne 27/12/10 22:29 pastorek]

Odesláno

Pokud se cestina doinstalovava, tak opravdu trochu brzdi system. Vzdy je nejlepsi mit primo ceskou ROM, nebo nechat v anglictine /WWE/ . Ja par let pouzival ROM z XDA a to jen v anglictine, kdyz jsem tam pak dal ceskou ROM, tak uz me to pripadalo dost divny.-) Ale vzdy jsem mel HTC uz kvuli XDA.

Ale k problemu, hledal jsem, ale ceskou ROM pro Acer jsem nejak nenasel. Ani XDA toho moc nenabidne, ale co tahle stranka? http://www.eten-users.eu/index.php?showforum=60

[upravil dne 28/12/10 10:42 hudy]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...