Michael coupé Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 ahojte nemate někdo čestinu pro wm 6.1 ? všude jen samé demo,díky Citovat
Dadadavid Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 co mas za stroj?na kazdej foun to je trochu jiný...ja tady mel primo originalku s ceskou lokalizaci.. Citovat
Vítek1 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 ne mam dojem ze se dela uni ale ja osobne bych to tam necpal! je to brzda! jinka co mas za stroj? Citovat
godzila.01 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Dej tam 6.5, 6.1 jsem tem měl a bylo to strašně pomalý... Tetko je to rychlejší, ale stejně je to windows, takže brzda..... Musím si koupit už HTC s androidem... Citovat
wooody Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 mam ve sluzebnim htc taky 6.1 navrh na 6.5 byl zavrhnut.... nekdy mam chut to zahodit.... Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 ja si na WM nedam sahnou jen se bojim ze ty nove uz nebudou vhodne pro me potreby Citovat
paric Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Ja osobne do androidu by som nesiel, jednak ze mam zalohovane vsetko z mobilu uz x rokov a prechod na android (kamos ho absolvoval) je mi znacne proti srsti s tymi jeho problemami. A vseobecne s HTC Herom mal len problemy. Teraz si kupil nahradny Samsung a je to to iste, problemy s fungovanim ako modemu atd. Inak aky mas telefon? pozri si XDA developers, a najdes tam vela romiek, urcite sa najde aj ceska Citovat
Michael coupé Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 Acer Tempo F900 , docela se přechodu na 6.5 z neznalosti bojim a ten odkaz na české wm by jsem odcenil docela mi je to otravne , neco clovek zna,ale ne vse:P Citovat
Michael coupé Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 Acer Tempo F900 , docela se přechodu na 6.5 z neznalosti bojim a ten odkaz na české wm by jsem odcenil docela mi je to otravne , neco clovek zna,ale ne vse:P Citovat
godzila.01 Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 No ono nevím co je lepší, já s tím WM celkem trpím, je to tak pomalý, zvláště když potřebuju něco rychle udělat tak několik čekám než windows provede nějakou reakci.... Naštěstí se telefony s tímhle systémem už prodávat nebudou, vyjma těch nových verzí WM co ale neumí skorem nic.... A s androidem jsem problémy nikdy neměl, hlavně to bylo vždycky rychlí a nezamrzalo to... Citovat
paric Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Ja som s HTCckom nemal ziadny vazny problem, (vydrzalo pad z 3 metrov na beton ani sa nevyplo) Mam Diamonda este. Je sice fajn ked clovek si najde romku co mu vyhovuje a je ochotny sa s tym chvilu pohrat, potom telefon funguje k velkej spokojnosti. http://mobtricks.com/2010/02/25/acer-f900-custom-wm6-1-and-wm6-5-roms-and-apps-collection/ tu som k tomu nieco nasiel, osobnu skusenost nemam, treba pozret ohlasy ci prechod na 6.5 znamenal zlepsenie:) Citovat
Michael coupé Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 No kdyby nekdo měl zajem vyměním za iphone 2G v dobrem stavu ja k telefonu mam uplne vse Citovat
pastorek Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Pozeral si podporu k telefónu? Mám Diamonda, bol tam WM6.1 a na českých stránkach T-Mobile bola aktualizácia 6.5 v češtine. Funguje bez problémov, vôbec sa mi nezdá pomalý a ešte mi nezmrzol. P.S. Prípadne pozri stránky Sunny Soft. Robia lokalizácie celých WM. Na inom fóre som sa dočítal že je lepšie dať priamo WM v konkrétnom jazyku lebo lokalizácie spomaľujú systém. WM 6.5 v češtine určite je lebo ho mám v telefóne. [upravil dne 27/12/10 22:29 pastorek] Citovat
hudy Odesláno 28. prosinec 2010 Odesláno 28. prosinec 2010 Pokud se cestina doinstalovava, tak opravdu trochu brzdi system. Vzdy je nejlepsi mit primo ceskou ROM, nebo nechat v anglictine /WWE/ . Ja par let pouzival ROM z XDA a to jen v anglictine, kdyz jsem tam pak dal ceskou ROM, tak uz me to pripadalo dost divny.-) Ale vzdy jsem mel HTC uz kvuli XDA. Ale k problemu, hledal jsem, ale ceskou ROM pro Acer jsem nejak nenasel. Ani XDA toho moc nenabidne, ale co tahle stranka? http://www.eten-users.eu/index.php?showforum=60 [upravil dne 28/12/10 10:42 hudy] Citovat
Michael coupé Odesláno 29. prosinec 2010 Autor Odesláno 29. prosinec 2010 prdim na to dam to na výměnu a nebudu to resit , predtim jsem mel 2G to mi docela vyhovovalo a taky e52 což taky byl dobrej pomocník Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.