Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak Vás tu všetkých zdravím. Som tu nový, toto je môj prvý príspevok. Už 11 mesiacov deriem moju 407 SW, 2.0 HDI, ročník 2005.

Nie som veľmi technický typ,ale veľa som sa tu z vašich príspevkov dozvedel a dúfam, že budem aspoň trochu aj ja Vám nápomocný z mojich postrehov a skúseností.

Nehnevajte sa za novú tému, ale nenašiel som tu nič podobné s novými členmi.

Odesláno
vitaj v klube...

inak v podpise tym kW a Nm nechapem co uvadzas... mas tam chip ? ak ano popis blizsie, sa mi zda nejaky privisoky...

[upravil dne 26/12/10 10:56 Marcel00]

Ano, je tam chip, sorry, napravím to.

Odesláno

Dával som ho robiť v maxtuning.sk. Merali to a dolaďovali asi na 4 test. jazdách, kedy mali PC napichnuté na auto. Mám odtiaľ potvrdený graf s výkonovými krivkami. Tu som sa dočítal, že výkon sa meria na brzde, u mňa to tak nebolo. Ale auto je citeľne živšie ( no placebo efekt ) a zatiaľ na chipe 20 t km a zatiaľ spokojnosť.

• O 2 roky později...
Odesláno

caute :) tak uz aj ja mam svoju pezotku :P

chcel by som vas poprosit.. o 10t km ma caka servis..tak by som to tu v okoli BA dal niekomu odtiahlto z fora, kto je sikovny a vie to spravit za normalne peniaze. nech to pozrie aby som bol v klude. plus nejde vyhrievanie sedaciek a teraz uz ani ten kufor otvarat 0 (co bude asi ten kabel, lebo to nastavenie som si pozrel a nemam to odskrtnute)

a vlastne nech sa mi clovek vyjadri co som to vlastne kupil.. :)

je to 2,7 hdi 6V takze tak.. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...