Thomashko Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Tak Vás tu všetkých zdravím. Som tu nový, toto je môj prvý príspevok. Už 11 mesiacov deriem moju 407 SW, 2.0 HDI, ročník 2005. Nie som veľmi technický typ,ale veľa som sa tu z vašich príspevkov dozvedel a dúfam, že budem aspoň trochu aj ja Vám nápomocný z mojich postrehov a skúseností. Nehnevajte sa za novú tému, ale nenašiel som tu nič podobné s novými členmi. Citovat
marko306 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Vytaj medzi nami, je tu fakt dobrá partia Citovat
pastorek Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Vitaj medzi nami a dúfam že ťa uvidíme i na živo. Najbližšie máš možnosť vo februári na Báhoňskom zraze. Citovat
kaper Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Vitaj taktiež dúfam že sa uvidíme :papa:papa:papa A nech autíčko poslúcha a na tomto forč využívaš len vlákna k zdokonaleniu auta :D:D:D Citovat
Thomashko Odesláno 26. prosinec 2010 Autor Odesláno 26. prosinec 2010 Dík za uvítanie. Urobím všetko pre to, aby som na ten zraz prišiel, okukať káry a tak... Foto mojej 407 pridám neskôr, teraz je špinavá a škaredá Citovat
Marcel00 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 vitaj v klube... inak v podpise tym kW a Nm nechapem co uvadzas... mas tam chip ? ak ano popis blizsie, sa mi zda nejaky privisoky... [upravil dne 26/12/10 10:56 Marcel00] Citovat
Thomashko Odesláno 26. prosinec 2010 Autor Odesláno 26. prosinec 2010 vitaj v klube... inak v podpise tym kW a Nm nechapem co uvadzas... mas tam chip ? ak ano popis blizsie, sa mi zda nejaky privisoky... [upravil dne 26/12/10 10:56 Marcel00] Ano, je tam chip, sorry, napravím to. Citovat
Marcel00 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 nemusis napravat v pohode, myslel som to ako moju zvedavost, aj ked osobne chip neuznavam, ja len ci sa da taky chip vobec spravit. daval si ho robit sam? mas to odmerane ? Citovat
Thomashko Odesláno 26. prosinec 2010 Autor Odesláno 26. prosinec 2010 Dával som ho robiť v maxtuning.sk. Merali to a dolaďovali asi na 4 test. jazdách, kedy mali PC napichnuté na auto. Mám odtiaľ potvrdený graf s výkonovými krivkami. Tu som sa dočítal, že výkon sa meria na brzde, u mňa to tak nebolo. Ale auto je citeľne živšie ( no placebo efekt ) a zatiaľ na chipe 20 t km a zatiaľ spokojnosť. Citovat
Peo22 Odesláno 27. únor 2013 Odesláno 27. únor 2013 caute tak uz aj ja mam svoju pezotku chcel by som vas poprosit.. o 10t km ma caka servis..tak by som to tu v okoli BA dal niekomu odtiahlto z fora, kto je sikovny a vie to spravit za normalne peniaze. nech to pozrie aby som bol v klude. plus nejde vyhrievanie sedaciek a teraz uz ani ten kufor otvarat 0 (co bude asi ten kabel, lebo to nastavenie som si pozrel a nemam to odskrtnute) a vlastne nech sa mi clovek vyjadri co som to vlastne kupil.. je to 2,7 hdi 6V takze tak.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.