Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Stastne a vesele pežotaci. Tento rok som si pod stromcekom nasiel jednotku AHD s triplingom, ktora zabezpecuje denne svietenie diakovych svetiel o vykone 12 W na ziarovku. Pre montaz mi treba tieto veci.

1. Zapojenie kazdeho dilkoveho svetla osobitne

2. Zapojenie kazdeho smeroveho svetla.

3. 12 V ako riadiace napatie z klucika pre aktovaciu denneho svietenia

4.Zapojenie parkovacky pre deaktivaciu denneho svietenia po zapnuti stretacacich svetiel podla zakona.

5. Samozrejme 12 V cez 10 A poistku ako stale napatie.

Chcel by som tuto jednotku nainstalovat do poistkovej skrine v motorovom priestore. Preto by som sa chcel spytat co vsetko by sa dalo napojit priamo z poistkovej skrine. Ide mi hlavne o to aby som tahal co najmenej kablov za poistiek pod volantom.

Ratam uz s tym ze k svetlam musim potiahnut samostatne kable kedze pred kazdym svetlom musi byt usmernovacia dioda.

Ak by ste mi niekto mohol poradit co kde bude najlepsie zapojit. Dik

Odesláno

Ked tu na SLovensku prejdu nelegalne HID ako bezproblemove svietenie tak z tohto denneho svietenia si nebudu tiez robit taku hlavu. Horsie pre nich ze nemaju mi to ani ako dokazat ze tam je nieco domontovane.

Odesláno

No nemyslím si že to bude mít vliv na životnost žárovek.......kdyby to šlo namontovat do 407 tak do toho jdu....jenže to by se z toho asi BSIčko posralo.......jo hold výhoda aut bez MUX , chtěl sem do 407 domontovat TRIPPLING a nula........vůbec se to autu nelíbilo a muselo to ven.....hold když vám auto hlídá všechny žárovky a i to jestli \"máte umyté nohy\":D:D tak to hold nejde.

Odesláno
No nemyslím si že to bude mít vliv na životnost žárovek.......kdyby to šlo namontovat do 407 tak do toho jdu....jenže to by se z toho asi BSIčko posralo.......jo hold výhoda aut bez MUX , chtěl sem do 407 domontovat TRIPPLING a nula........vůbec se to autu nelíbilo a muselo to ven.....hold když vám auto hlídá všechny žárovky a i to jestli \"máte umyté nohy\":D:D tak to hold nejde.

Nerozumiem. Co to ma s BSI spolocne ? Ono ti vypisuje chybnu ziarovku aj vtedy kedy by nemala svietit ?

[upravil dne 30.12.2010 23:18 Gitarista001]

Odesláno
je to pěkné a zajímavé,jen by mně zajímalo,jak často budeš měnit žárovky

Ovela menej castejsie ako keby som svietil cisto tlmenymi v ktorych mam Night brakery :D Ono ja som mal predtym denne led svietenie ktore je uplne na ho*no. Ked pride zima tak pre sneh a nerotapajuci sa lad nic aj tak nevidno.

[upravil dne 30.12.2010 23:19 Gitarista001]

Odesláno

Vsak ale pred ziarovkou mam hodenu polovodicovu diodu, a za nou je napojeny modul AHD. To znamena ze napatie sa nevracia naspat do kabiny. Keby sa vracalo tak by mi nefungovalo hasnutie ziaroviek pri smerovkach kedze by u nemux verzii elektoricky prud vychadza z jedneho uzla.

Odesláno

To znamena ze BSI odosiela male napatie do ziarovky aj ked nesvieti. Ostava uz len dufat ze sa nejaky vyrobca zobudi a zacne vyrabat ziarovky na s posob H15 co sa montuje do Golf VI ale s H7 paticov respektive aj s inymi paticami.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...