KapriQ Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 Nazdar borci, moc sa do toho nevyzam, tak sa pytam takto amatersky Mam 1.8 16V 110konovu verziu menil som tam povodny filter, za klasicky za 10€,len sa mi zda ze motor sa strasne pomaly rozbieha do otacok,myslim na volnobeh a aj pri normalnej jazde... A vobec nepocujem filter ako si nasava motor vzduch... Je to bezne ze nepocujem ten zvuk nasavania ? CAsom by som tam chcel dat sportovy filter-normalne sisku, ale neviem ako sa to predava a co to stoji ci je to ako KIT aj s trubkami alebo zvlast filter a zvlast trubky,teoreticky trubky sa daju spravit a len niecim obalit. A este mam otazku,vykon sa asi pochopitelne zvysi, ale ako je to so spotrebou? Ta sa meni alebo zostava povodna? Preistotu sa pytam:) Diky za rady a typy [Edited on 25/12/10 20:00 KapriQ] Citovat
ygnor206 Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 Tak výkon se určitě nasazením kónického filtru nezvýší kup si raději bavlněnou vložku do originál filtrboxu Citovat
bosslibor Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 No tak ja píše ygnor206 výkon se pochopitelně NEZVÝŠÍ na to zapomeň jediné čeho docílíš je vyšší spotřeba a hlučnost . uvědom si že motor je z továrny nastaven a konstruován na určité množství nasávaného vzduchu a určité množství vyfukovaných spalin a pokud jednu s těchto hodnot změníš ať už tím super hříbkem který nasává horký vzduch od motoru což je ještě horší nebo laďákem , jen rozhodíš motor . a výkonu rozhodně nepřidáš nemysli si že dáš hřiba a ze 110koňí uděláš 130 koní Citovat
Dadadavid Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 KapriQ : Jak jsem ti psal do SZ,tak to zkus,neboj se,hřib nebude nasavat teplo z motoru,kdyz ho dobre umistis,musis si s tim pohrat,dat vývod ze spoda,ale pozor na kaluže nebo i na jina mista...a kdyz vyndas ten katalyzator a das misto nej rezonator,tak se ti vykon trohu zvysi,hlavne akcelerace a nebudes tu soustavu ucpavat a tim padem i klesne spotreba,katalyzator tam neni z vyroby kvuli vykonu a spotrebe,ale kvuli emisim...ten tam patri jen kdyz jeden na tehnickou a emise musis si s tim pohrat...a hlavne me tady nikdo nezkousejte presvedcovat o tom,ze rezonator zvysuje spotrebu,z toho jsem tu uz nejaky lidi vylecil..jen uz nevim kdo to byl.. Citovat
ozzy56 Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 nějak ti nerozumím, že neslyšíš nasávaný vzduch...,ten airbox s filtrem je tam mimo jiné i proto, že tlumí hluk nasávaného vzduchu... Citovat
Vítek1 Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 takove picovyny jsem delal na svem prvnim aute co bylo levne a tuzerske tak jsem tam nacpal urezal pruziny dal sisaty litaky sprejem nastrikal narazniky vejfuk jen trubka! a jednoho dne na to auto koukam a rikam si ja musim vypadat jak nejvetsi dement kdyz s tim rachotem dojedu a vystoupim z tak stareho hnusneho vraku tak jsem to radeji prodal [upravil dne 25/12/10 22:26 Vítek1] Citovat
ozzy56 Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 takový vývoj ma většina tuzérů..., musí k tomu prostě dospět, ale je možná dobře, že si to každý zkusí... Citovat
ygnor206 Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 Dadadavid - tak přesvědčovat tě nechci ale nahrazením katu rezonátorem nic kromě většího brajglu nezískáš pokud nemáš další úpravy výf. potrubí a samotným filtrem taky nic kromě brajglu nezískáš krom subjektivního pocitu že to jede líp na to bys musel dělat zase další úpravy sání a.t.d. prostě bavl.vložku do filtrboxu a je to nejlepší volba:papa Citovat
Vítek1 Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 ale jo pokud mas starej vrak co je do srotu a kat ucpanej tak neco zjiskas Citovat
Dadadavid Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 ygnor206 :vsak jak pisu...musi si s tim pohrát...nechtel jsem to tu vse rozepisovat...dobry je treba i snizit hlavu,dat sportovni svody....ale myslim,ze to jsou zbytene prachy..kdyz chce nekdo vykon,tak jedine 406coupe..ja si s tim hrat nemuzu,mam jen naftu:(ale 306,to bylo neco jinyho Citovat
Brian Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 bosslibor: ja mam na aute uz 3 roky jinej koncovej tlumic vyfuku a spotreba je porad stejna Citovat
winco Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 takže jak píše ygnor206...len nasadenim konusu neziskaš nič len rachot pri sešlapnuti plynu a zniženie vykonu pretože ti po zahriati bude nasavať teply vzduch. Treba si s tým pohrať dať od klabky nerezove trubky a filter umiestniť najlepšie do laveho podbehu(šoferova strana) a odtieniť ho od tepla z motoru a chaldiča a privisť mu studeny vzduch najelpšie z prednej masky...aj napriek tomu nečakaj velky narast vykonu prinajlešpiom ti auto pojde lepšie do otačok, pri rovnakom štýle jazdy ako máš čul bude lepšia spotreba a smozrejme športovy zvuk. Pri namontovani laďaku sa ti spotreba aaaaaabsoluuuuutne nezviši len bude lepši zvuk ale spotreba a vykon zostane uplne rovnaky. Takže aby to sanie malo najlepši vyznam tak to treba dať ešte aspoň ladene zvody a rovnu trubku až po koncovy tlmič ktory bude tiež priechodny. A ako si všetci myslite tek pri rovnakej kludnej jazde spotreba ostane taka aka a možna kapanek trchu nižšia (nemám to prakticky vyskušane ale teoreticky určite to tak je), no samozrejme ked máš už ladeny vyfuk a dobre sanie tak určite nebude jazda nikdy pokojna a kludna takže sa bude točiť a tým sa spotreba zvýši, ničim inym nie. podtrženo a v skratke: ked chceš narats vykonu tak sprav poriadne sanie, celopriechodny vyfuk a par koni asi tak 15 sa ti pod kapotou narodi. No ked ti ide len o športovy zvuk plus lepšie dýchanie motora a dole aspoň 2 deci zo spotreby tak daj len bavlenenu vložku do airboxu stoji tak 60€ Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 dal jsem konus HPS, lepe ho umistil a do zadniho naraniku dal dva remuse, a jsem spokojen, zvuk je peckovni, jak vyfuku, tak sani, a jede to taky jako svina. Minimalne si myslim, ze jsem neklesnul , ale laboroal jsem takhle asi dva roky Citovat
winco Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 tak spraviť dobre a funkčne sanie podla tvojich predstav je beh na dlhu trať....halvne treba vela čitať a vela skušať Citovat
Pata Odesláno 25. prosinec 2010 Odesláno 25. prosinec 2010 Scratch: dva roky laborování a máš vyladěno jen na většího půl roku Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Pata: no prave, pri predstave, ze casem zacneme ladit Horneta, tak se mi......... no uz to laka winco: ano, je to o cteni, a taky o rozumnem usudku, nemam to dokonaly, treba pri desti mam strach, ale jinak to i za tepla jede jako pila Citovat
Pata Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Scratch: já myslel spíš co v zimě... U motorek je to zajímavější, osobně půjde jen K&N do airboxu hlavně kvůli ceně. Ps kde bereš ty HPS? Citovat
winco Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 tak to ti verim.....ja mám filter v lavom podbeu nad tým plastom takže je zo spodu chraneni ale tiež som sa bal ked bol trochu vysunuty že sa mi neako namoči a podobne... Citovat
Guest Scratch Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 hps jen v americe, ale s dopravou za polovicni cenu oproti kone, a je to o uplne necem jinem, naucil me to tom406 Citovat
KapriQ Odesláno 26. prosinec 2010 Autor Odesláno 26. prosinec 2010 rad som si precital vase nazory a rady skusenejsich, tak potom tu u mna v meste je asi sami tuzer a ja urcite nechcem patrit medzi nich co stoji ta bavlnena vlozka, pripadne kupit uz K&N ^^ ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.