Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

poděkování PC-clubu vedení za rok 2009 , 2010

Recommended Posts

Odesláno

Medved :)

Len pre porovnanie

Durko ID 7441

Moje ID 7608

Az taky rozdiel to neni :) Skor by som povedal, ze na dedinach podstivejsie roznasaju :)

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Len pre porovnanie

Durko ID 7441

Moje ID 7608

Az taky rozdiel to neni :) Skor by som povedal, ze na dedinach podstivejsie roznasaju :)

Ne - pokolikátý to tady mám psát??? Pastorek a Durko šli v první várce - ty jsi byl v druhý - včera večer posláno ... Durko měl zaplaceno členství dříve jak ty. IDčko na to nemá vliv - to je to, kdy jsi se zaregistroval (čim dříve, tim nižší), ale jako řáda tě máme až v druhý vlně (bo jsi platil později) ...

Takže vyděržaj ... ;)

Píšu to naposledy a snad už je to jasný ... :D:D

[upravil dne 18/12/2009 Neon]

Odesláno

Taktéž děkuji. Já nejdřív myslel, že někdo děkuje za to, co si objednal. Ale dneska mi vůně přišla taky :)

Takovej nečekanej dárek opravdu od srdce potší :) Dík moc :papa

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Původně zaslal: Lubk0

Len pre porovnanie

Durko ID 7441

Moje ID 7608

Ne - pokolikátý to tady mám psát??? Pastorek a Durko šli v první várce - ty jsi byl v druhý - včera večer posláno ... Durko měl zaplaceno členství dříve jak ty. IDčko na to nemá vliv - to je to, kdy jsi se zaregistroval (čim dříve, tim nižší), ale jako řáda tě máme až v druhý vlně (bo jsi platil později) ...

Takže vyděržaj ... ;)

Píšu to naposledy a snad už je to jasný ... :D:D

[upravil dne 18/12/2009 Neon]

Ne v pohode :)

Ja len ze medved psal o ID tak sem psal ze to ID ckem nebude :)

Prepac jestli sem te rozzlobil :)

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

myslíš v autě, aby přebil smrad z toho rozmaznuteho hovna na koberci?:D:D:D

No aby sis nerypnul, už sem poslal účet ppčkovi , no ty abys něco nevěděl.....:bacha:bacha:bacha:D

PS: koberečky vyprány a vyměněny za gumové(kvůli počasí , ne kvůli hovna)

Odesláno

K mému překvapení se i já přidávám s velkým díky za kouzlo vánoc, v této mé dost nelehké době je to jedna z mála věcí, která mě potěšila .... díky

Odesláno

Tiez sa teda chcem podakovat ...

Dnes to prislo, i ked moj psik si to precital skorej ako ja :D S obalky moc nezostalo, ale darcek ostal nastastie cely :)

Takisto mi volal JKM trnava, jemu tiez prislo, a tiez pekne dakuje :)

[upravil dne 21/12/09 Lubk0]

post-0-14109611671015_thumb.jpg

Odesláno

Prídem domou z práce, a dopis na stole čo to je?? otvorím a prekvapenie hneď je lepšia nálada. Chcem sa poďakovať za príjemné prekvapenie, a praktickí darček. :papa:papa:papa:papa

Odesláno

Krásný dáreček dorazil i mě, moc děkuji a přeji vedení a celému klubu krásné prožití vánočních svátků, bohatého ježíška - jistě jste byli všichni hodní - jako já :D:D

Díky:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...