Zazimir Odesláno 12. leden 2011 Odesláno 12. leden 2011 Regenerace probíhá po naplnění FAP filtru, což je jiné při jízdě v zimě městem, nebo v létě mezi městy po jedničce štrase. Takže se nedá do tabulek zanést hodnota 351 Km do další regenerace, protože to nejde. Prostě to pracuje od 40 Km do 1.500 Km (hrubý odhad). Citovat
A-daS Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Můžete mi prosím někdo napsat, nejdu v diagnostice PP2000 info o fapu. Jeho stav a pod? Děkuji. Citovat
andy 3823 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 ..včera som auto trocha svižnejšie prebehol a ta sviňa regenerácia mi nabehla akurát keď som postával doma, zbadal som to podľa zvýšenej spotreby a zvuku výfuku keď som otvoril dvere, no nemal som už čas ísť sa s tým ešte odviezť. Dnes som teda išiel ráno do mesta tak som tomu dobre stupil cestou tam,aj cestou späť a..... a nič . . ono to je pekné, že si to robí regen. samo ale algoritmu programu tejto operácie vôbec nechápem.. proste je to na p......u vymyslené Citovat
Přema Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Rege jede cca jednou za 500 až 1000 km tak nečekej že to bude dělat při každé jízdě...... Citovat
andy 3823 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 ..no to ja dobre viem. O regenerácií a Fap filtroch som toho naštudoval až až, keď mi prebiehala každých 200 km. Samozrejme problém sa odstránil po vyčistení Fap a doliati aditíva. Podla toho čo viem ak sa regenerácia preruší, program sa pokúsi ju previesť čo najskôr ako to bude možné teda ak sú na to podmienky. Ide o to, že aj keď mu tie podmienky človek spraví, aj tak to nemusí zapnúť a začne regenerovať práve v najnevhodnejšom čase. Citovat
ace11 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Ja na sve 407 jsem regeneraci jeste nepoznal nepocitil Citovat
Sifon Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Já jsem 407ku koupil nedávno, a svítil tam právě problém s FAP. Než jsem koupil nechal jsem to projít v origo servise a tvrdili že je to v pořádku. Jiný kamarád mi přes dia chtěl chybu smazat, ale nešlo to. Tak tam dal výměnu FAP a chyba zmizla. Někdy když dojedu domů a vypnu motor, jede ventilátor ??? Momentálně jen jízdy po městě. Za 14 dní jedu na lyže do rakous, můžu se bát že se mi pocestě něco nepříjemného může přihodit? Jeden problém mi FAP udělá a jde ven stějně je to otázka času. Citovat
andy 3823 Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 ..neboj sa nemôže sa ti stať nič max. ti motor prejde do núdzového režimu tak pôjde so zníženým výkonom. Potom treba na DIA a buď FAP OFF, vyčistiť alebo vymeniť. ace11: do 120 tis. som ani netušil, že regenerácia prebieha, ani som o tom poriadne nič nevedel lebo ma to netrápilo. Až po tom som začal cítiť nižší výkon, spotreba hore regenerácia každých 200-300 km a poriadne citelná. Ale to je individuálne. Niektorí ani pri 150 km nevedia, že to beží. Dolejú aditívum a fungujú ďalej aj bez výmeny alebo čistenia filtra - šťastlivci. Ak jazdíš pravidelne dialnicu tak je to pre FAP len dobre. Citovat
Přema Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 Mám něco přes 160t km a o Fapu kromě 1x dolití aditiva nevím......i když už není ve 100% kondici tak to zatím neřeším , je potřeba motor sem tam hodně protáhnou a tím pomoci fapu.....a to mi samo nedělá problém že....... Citovat
ace11 Odesláno 23. leden 2011 Odesláno 23. leden 2011 tak tak Přemo,taky občas auto protahnu a zatim o zadne regeneraci nevim... ale na druhou stranu nemam dia a nevim ani v jakem stavu muj FAP je tak snad o nem dal nebudu vedet:) Citovat
andy 3823 Odesláno 25. leden 2011 Odesláno 25. leden 2011 ..to jasné, že ho treba trocha prebehnúť na vyšších otáčkach a vypáliť ten bordel, tiež to s obludou praktizujem , akurát že u nás je teraz hliadok ako maku a ešte ten \"pekný\" nový sadzobník pokút. Každopádne mi potom pri ďalšej jazde regen. už prebehla. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.