Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

vybrovani radici paky


Bizzi

Recommended Posts

ted sem docetl prispevek o klepani radici paky.. me taky klepe (nebo spis jakoby vybruje), ale jen kdyz ji (v jaky koliv zarazeny poloze) chytim a jakoby jeste zatlacim dal (tzn. ze trebas na trojce ji pritlacim jeste vys). Je to normalni?

[Editován dne 26/12/04 Bizzi]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mne sa dokonca stalo ze mi vyskocila riadiaca paka so silembloku, ale v servise mi to zalepili niekym spec. lepidlo a zatial drzi. Uvidime co bude dalej. Som len rad ze sa mi to stalo doma, a nie niekde v Rakusku.

:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevim, mozna jsem mimo misu, ale trochu to prestalo, kdyz jsem namazal kloubky na tech tycich, co vedou do prevodovky u prevodovky (ono tam dost caka). Oni byly desne zatuhly, radit jsem musel pomalu obouruc... ted jde radit o neco lepe a dokonce zjistuju, ze klepani ustava (reklama na MOGUL Molyka G - plasticke mazivo s grafitem ):P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mělo by to být normální. Přesně to s tím popostrčením rukou řadící páky a následném klepání mi dělá i můj novej Pažoutek. Je to nějaká specialitka Peugeotu, že když na to nešaháš, tak se neklepe.

Měl jsem Opla Astru a tam stačilo rozebrat kanál mezi sedadlama a seřídit nějaký vymezovací objímky. Práce za litr v servise a bylo to v cajku i bez výměny dílů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo sem si vsiml, ze normalne se to krapatko chveje, ale nejvic to sebou zacne hazet, kdyz mam seslaplej plyn (a zaroven na to teda tlacim:)

to komisar: jo taky sem byl v jednom servisu a tam me dali dobrou radu jak trebas opravit prasklej vejfuk, nebo jiny zavady, ktery sou slyset ... prej at si dam nahlas radio :D:P:D:P:o

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně vibruje z Kostelce do Zdětína....zkoušel jsem jezdit jinudy a pomohlo to.Tak nevím:DOvšem když vibruje tak třepe s celým autem, to je snad nějaká blbá rychlost nebo tak.Kolem 80 na 4-5 kvalt.Seru na to, v Shade vibrovalo taky furt něco.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...