pavska Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli by někdo nemohl vyfotit mechanismuz zavýrání kufru, new model. Já to mám po předchozím majiteli rozbyté. Jde mi to jen otevřít klíčem zamknout ne ani zmačknutim zaknu to neotevřu. Rád bych to nějak zprovoznil aby to šlo zamknout aspon centrálem. Nebo jestli to někdo nemáte. Na vrakáči sem byl a zrovna tam maj jen starej model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaBoTeR Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 nieco by tu bolo, je to z new modelu sedana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaBoTeR Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 vysvetlivky: A - mechanizmus otvarania B - mechanizmus zamku (kde sa dava kluc) C - mechanizmus vika kufra (uvolnuje a zaistuje viko kufra) D - servo centralneho zamykania 1 - tiahlo serva 2 - tiahlo A<->C Stlacenim otvarania kufra \"B\" zatlaci jazycek (v cervenom kruzku) na \"A\" a tiahlo \"2\" uvolni mechanizmus \"C\", tym sa kufor otvori. pri zamknuti servom: servo \"D\" tiahlom \"1\" otoci jazycek (v kruzku) v smere sipky, cim sa pri stlaceni zamku \"B\" nezatlaci \"A\", takze kufor ostane zamknuty. pri zamknuti klucom: klucom sa otoci jazycek (v kruzku), pricom poloha tiahla \"1\" sa nezmeni. tym padom pri stlaceni zamku \"B\" nezatlaci \"A\", takze kufor ostane zamknuty ALE nejde odomknut servom. Takze ked kufor zamknes klucom, central ho neodomkne! [upravil dne 17/12/10 14:55 SaBoTeR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavska Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 nieco by tu bolo, je to z new modelu sedana Děkuju, to je přesně ono zakroužkoval jsem na tve fotce co tam mám ulomený, spíš tedy tam něco chybí, mohl bys mi ješte vyfotit malinko detailně to zakroužkovaný? díky, dnes to vyfotim a dám ješte to jak to vypada u mě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaBoTeR Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Skusim to vecer alebo skor zajtra vyfotit, toto su starsie fotky, ked som prirabal odskok kufra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavska Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 Tak mi tam chybý asi mechanismus otevíraní [upravil dne 17/12/10 15:02 pavska] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaBoTeR Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 presne tak, tebe chyba ten mechanizmus \"A\" a mas vlastne na priamo spojeny mechanizmus \"B\" a \"C\". mozno to bola nejaka verzia bez centralu mas tam vobec to servo \"D\" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavska Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 presne tak, tebe chyba ten mechanizmus \"A\" a mas vlastne na priamo spojeny mechanizmus \"B\" a \"C\". mozno to bola nejaka verzia bez centralu mas tam vobec to servo \"D\" ? servo tam mám jen sem ho odpojil aby to nebehalo na prazdno, tohle je dealno po domácku to vypada aby se ten kufr ubec otevřel , tak že jen klíčem . Dá se sehant ten mechanismus samotnej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaBoTeR Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 tak ten mechanizmus asi vekom odisiel, tak to prerobil na otvaranie na kluc... to by logiku malo... ten mechanizmus \"A\" samostatne neviem ci sa da zohnat (to by vysvetlovalo to podomacke riesenie), jedine skusit vrakovisko, alebo tu na fore v inzercii, mne sa to na predchadzajucej 405 tiez odlomilo myslim.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karel Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Mám dotaz. Kufr otvírám klíčem a je tam možnost dodělat el. otvíraní. Když dodělám el. otvíraní, bude potom fungovat otvíraní klíčem i centralem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaBoTeR Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 presne tak, tebe chyba ten mechanizmus \"A\" a mas vlastne na priamo spojeny mechanizmus \"B\" a \"C\". mozno to bola nejaka verzia bez centralu mas tam vobec to servo \"D\" ? servo tam mám jen sem ho odpojil aby to nebehalo na prazdno, tohle je dealno po domácku to vypada aby se ten kufr ubec otevřel , tak že jen klíčem . Dá se sehant ten mechanismus samotnej? clen 313Mihal313 predava nahradne diely: a ma tam aj komplet zamok kufru, jak ho este nepredal... http://img39.imageshack.us/i/13012011299.jpg/ @ Karel: malo by to fungovat aj klucom aj centralom, pozri moj prispevok vyssie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karel Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Díky, tak mohu začít montovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts