Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

na vrakaci to neviem...zalezi v akom stave bude a ci bude vobec pouzitelna, ja som ju zhanal 2-3 roky dozadu,mal som ju total rozpadnutu. Kupil som ju nakoniec v Peugeote myslim ze stala okolo 1300-1400 Sk

Odesláno

Tak jsem se byl zeptat na vrakovišti. Objednali by novou. cena cca 1000,-. Ale prý by se musela objednat podle vin kodu aby seděla. Mam 307cc 16v 1.6. Ale tady na foru mi doporučujou z Hdi. Jsou všechny stejný? Pasujou všechny ?

Odesláno

Ahojte,môj problém trochu súvisí s horným krytom na motore,ktorý držia na malých silentblokoch také kruhové nacvakávačky.Dajú sa kúpit samostatne aj bez tých silentblokov?Nebol som sa na spýtat v servise a tak niekto poradí ak ste to kupovali.3 ks mi chýbajú.

Odesláno

prebehni na inzeratoch z buracieck ja som kupil za 10E skoro ako nova dalsich par drobnych ma stali tie čuplíky na ktorých to drží a vec vybavená :)

Odesláno
prebehni na inzeratoch z buracieck ja som kupil za 10E skoro ako nova dalsich par drobnych ma stali tie čuplíky na ktorých to drží a vec vybavená :)

A jsou všechny stejný? Myslim na \"benzín a naftu\"

Odesláno

v peugeote stoji nova 30e cista a nezlomena a nedotrhana s cudlikami, v stredumenim aj ja. kupil som z vrakacu a idem dat novu, nove je nove. a na tapacire co odhlucnuje kapotu sa asi nema setrit:-) nie je to taka investicia

Odesláno
v peugeote stoji nova 30e cista a nezlomena a nedotrhana s cudlikami, v stredumenim aj ja. kupil som z vrakacu a idem dat novu, nove je nove. a na tapacire co odhlucnuje kapotu sa asi nema setrit:-) nie je to taka investicia

To je slusna cena,ked za zadnu roletku proti slunku som dal 57 euro...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...