matess Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 ahoj měl bych pár dotazů koupil jsem peugeot 306 diesel s turbem.... večer jsem to přivezl domu a přestal jsem blikat tak se sundala komplet přístrojovka a zjistilo se že jsou kouplet skorodované kabely . Dále mi nefungovalo topení , u topení je vyměněn míměník a termostat vofuk pod okno docela jde ale jakmile pustím vzduch jinám fouká studeně. u toho toponí bych potřeboval ještě poradit jestli nemá náhodou být u spolujezdce por oněm nějaký filtr v topení díky ? No dále mi nefunguje zapalovač to taki newím co s tím... a to by bylo asi zatím vše děkuji mnohokrát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paric Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Zapalovac, treba skuknut poistku, pripadne ci kable nie su niekde prerusene , s tym kurenim ti moc asi nepomozem, ale kabinovy filter by tam mal byt:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtěch Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 , ale kabinovy filter by tam mal byt:papa 306 kabinový filtr myslím nemá má jenom otvor před předním sklem na straně spolujezdce je tam jenom mřížka.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroja Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 306 kabinový filtr myslím nemá má jenom otvor před předním sklem na straně spolujezdce je tam jenom mřížka.. Ano, je to tak. [Edited on 15/12/10 09:04 miroja] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matess Posted December 16, 2010 Author Share Posted December 16, 2010 děkuji za odpovědi nemám tam bohužel ani mřížku. tedy pokuď nemyslíte tu platovou pod celím oknem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Hurvajz Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Pokud fouká teplo jen z nekterých výdechů muže být zavzdušněno. Zapalovač, muže fungovat jen po zapnutí klíčku, to se dá nastavit přehozením pojistky, ted ale nevim jestli ti nefunguje zapalovač jako takový, nebo zasuvka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts