kléma Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Ahoj. Mám dotaz mám možnost koupit 807 a jde jí špatně displej pro rádio,navigaci ...(ten uprostřed palubky-ne ten veliký mezi budíky). Dělá čáry přes vynechané (jako když spadne mobil). Nevíte jak to bude drahá sranda,nebo to je achilova pata a dáse to nějak doladit. A mám ještě dotaz zda boční posuvné dvěře když j sou v el. a ta nejde jdou normálně dále ručně? kléma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaz Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 pokud nejde el tak ruco otevres i zavres Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tango C8 Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 pokud nejde el tak ruco otevres i zavres Jo jo, ale docela těžko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Určitě je rozdíl když tam máš ty lanka a motorky a bereš to přes ně. Ty co nemají elektrické otvírání jdou rozhodně snadněji, ale jako nouzovka se to dá, ale já bych to bez elektriky nechtěl, to ti je tak pohodlné. Škoda že to nemá také na otvírání kufru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tango C8 Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Určitě je rozdíl když tam máš ty lanka a motorky a bereš to přes ně. Ty co nemají elektrické otvírání jdou rozhodně snadněji, ale jako nouzovka se to dá, ale já bych to bez elektriky nechtěl, to ti je tak pohodlné. Škoda že to nemá také na otvírání kufru. Přesně jak píšeš. Ještě kufr a je vystaráno. Už bych ani nevstoupil z vozu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kléma Posted December 15, 2010 Author Share Posted December 15, 2010 A nejsou s tím pohonem problémy-myšleno jestli to něco vydrží. kléma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Tak problémy jsou se vším a vše jednou doslouží, ale kdybych měl volit zda s elektrikou a nebo bez tak i za cenu rizika, že se to jednou po...e tak bych bez elektriky nechtěl. Speciálně když člověk jde k autu s plnou náručí věcí a nebo když potřebují nastoupit děti, k nezaplacení. A taky baby na to letějí. hihihi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bajza206 SW Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 No nevim mojí babičce se to moc nelíbilo řikala něco jako \"fuj to sem se lekla\":D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tango C8 Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 A nejsou s tím pohonem problémy-myšleno jestli to něco vydrží. kléma Já zatím problém nemám, ťuk, ťuk, ťuk na dřevo:D Občas to zablbne, ale to jim asi něco vadí tak se neotevřou. [upravil dne 16/12/10 07:41 Tango C8] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kléma Posted December 22, 2010 Author Share Posted December 22, 2010 Tak u Peugeota chtejí za displej cca 5 tis. A prý se to nechá opravit za cca 1500-záleží co tomu je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIRA76 Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 No nevim mojí babičce se to moc nelíbilo řikala něco jako \"fuj to sem se lekla\":D:D:D:D:D Tak nevím... Ale tady na jihu baby letí na sporťáky a ne na bubliny... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 No jo, ale to jsou moc mladé baby, ty v našich letech už jsou spíš na tu velikost než na nízké posazení. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bajza206 SW Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 No nevim mojí babičce se to moc nelíbilo řikala něco jako \"fuj to sem se lekla\":D:D:D:D:D Tak nevím... Ale tady na jihu baby letí na sporťáky a ne na bubliny... To je romantika ty sportáky \"tak leda přehnout pres blatník :D:D:D zlatá bublina:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaz Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 jeste nevedi co vse se da v bubline delat a co tam je mista kdyz sklopis sedadla a mas jako ja dvd a tv na strope :roker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoMoto Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 No vidíš já si říkal že to tam nepotřebuji, že to děti bez toho vydrží, ale když teď vidím že to má i jinou funkčnost, tak to znovu zvážím. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bajza206 SW Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts