Jump to content
  • Aktuální cíle darů

zajímavej alarm :)

Recommended Posts

ja mel holku od 16 do 24 a pak jsme se poslali do hajzlu, jako vetsina takovych paru..........

jinak jedno pravdive porekladlo:

\"Stando, tu si neber, je ošklivá, budeš na to sám\" :D

A kolko mas rokov?

A taky alarm keby mal niekto na sidlisku, tak by asi isiel celu noc :D

Me je 19 ;) a kdyz uz jsme u veku,tak nepochopim jednu vec,chtel jsem jit jezdit nakladakem jelikoz mam C a profesak,ale vsude chtej 2 roky praxe,ale kdyz to chtej vsude,kde tu praxi mam asi vzit?? :D

Super alarm, nejvíc mě dostal ten klíček, kterým se to ovládá - hlavně ten čtvrtý čudlík :D

Když se tu tedy hovoří o věku, mě je 22 a přítelkyní jsme taky 3,5 roku, ovšem rok a půl žijeme spolu a jí je o pět let víc :aut. Snad nedopadnu jako Scratch. :myslim

Super alarm, nejvíc mě dostal ten klíček, kterým se to ovládá - hlavně ten čtvrtý čudlík :D

Když se tu tedy hovoří o věku, mě je 22 a přítelkyní jsme taky 3,5 roku, ovšem rok a půl žijeme spolu a jí je o pět let víc :aut. Snad nedopadnu jako Scratch. :myslim

však my taky žijeme spolu,má to dovolený :) a navic delame rekord,za 3,5 roku co jsme spolu se stalo jen 2x ze jsme se nevideli vic jak 24 hodin,ovsem ne vice nez 72 :):D :D

No to mi jsou rekordy, tímhle se fakt nezabýváme. Vidíme se denně, jak by asi ne :D ale když se někam musí studijně odjet na delší dobu, to samozřejmě nelze počítat, že bychom se rozhádali a nechtěli se třeba týden vidět.

PS: přítelkyně to ke svým rodičům má 80 km, takže těžko někam bude utíkat :D