Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

ventilator topeni a radio a uz jen to topeni


oni

Recommended Posts

tak mi prestal fungovat ventilator topeni, vim ze motorek funguje a vim ze do nej jde napeti, ale na kabelu neni kostra, poradte kde mam hledat.

druhy problem, zapnu radio a z repraku z pravych dveri jde praskani,tak 10 sekund, vypnu radio a to praskani znova tak 10 seknud. radio je vyply, zmacku nejaky tlacikto na vyplym radiu a stejne to praska a zase 10 sekund, radiem to neni, dal jsem jiny radio a dela to stejne.

[upravil dne 2/1/11 20:37 oni]

[upravil dne 12/1/11 17:58 oni]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na tech odporovejch spiralach odchazi dioda.Je nepropustna v obou smerech,nouzove na se da na ofuk premostit dratem.Kup si nekde v elektro potrebach diodu 8A a mas to.Mam to upe stejne,soucastka na srazeni otacek mi taky odesla,tak jsem dal jinou z vraku a ta klekla po mesici,koupil jsem diodu,napalil ji tam a je pokoj.Co se tyce toho praskani videl bych to taky na pruchodku,zkusil bych jeste pro sichr jinadsi reprak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám podobný problém se 406. Mám tam original rádio. Nejprve jsem si myslel, že mi odešlo. Jednou jsem vjel na ulici do nějaký díry a jak se auto otřáslo, tak z repráků se začalo ozývat dunění a praskání. Po vypnutí rádia to přestalo. Ale když teď startuji s vypnutým rádiem, tak po nastartování to začne z repráků opět dunět. Musím rádio zapnout a znovu vypnout. Poraďte někdo, co by s tím mohlo být. Nerad bych koupil nové rádio a zjistil, že to jím není. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 2 týdny později...

tak jsem dnes prisel na to,ze to je mezi radiem a dverma. na plusu i minusu k repru je kostra, a hlavne kdyz propipam celej konektor ve dverich, ten velkej bajonetovej,tak az na 2 kabely z cca12-14 je vsude kostra, coz je divny. rozdelal jsem tu gumovou housenu,co jde do konektoru, kde se kabely hlavne lamaj a tam jsou kabely zdravy, poradte kam se mrknout presne, prece nebudu sundavat celou palubku kvuli reprakum?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a odpojil sis pri tom mereni konektor z radia,pripadne baterii a dalsi konektory?Nemohla se ti dostat voda do dveri,ci nepomackal sis vodice ve dverich stahovackou okna?Ponevadz,nejaky riziko zniceni izolace v interieru mi prijde mizivy,vodice vedou pod kobercomolitanem po karoserii v uchytech.Promeril bych ten konektor na svym aute ale stavkuje v servisu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

muzete mi rict, proc mi po kratke dobe zhorela dalsi ta teplena ochrana u predradnejch odporu? nastesti jsem mel koupenou do zasoby,ale je to nejaky divny ne? po vymene ty ochrany, mi nefunguje ventilator na prvni stupen...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...