Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Alu Ford - Pug


dahl

Recommended Posts

Vim, ze je toho tady obecne o kolech dost, ale neodpustim si, uplne presne sem tu tohle nenasel, sam s tim zkusenost nemam a rad bych poprosil o nazor fundovanych, co uz neco takovyho delali.

Mam moznost koupi kol, ktery za tohle rozhodne stojej. Problem je, ze jsou na Forda a maji ET 35, stred 63,3mm a potrebuju je dostat na Puga.

Jaky jsou moznosti? Co mi tak dava nejvetsi logiku - nechat zvetsit diru na 65 a dat podlozky 20mm. Neexistujou podlozky, ktery by zvladly oboje najednou, abych tam dostal rovnou diru 63.3? V tech 20mm by se mohlo tech 1.8mm nejak rozpustit ne? :)

Rad bych jen od nekoho slysel, jestli to ma vubec cenu se do toho poustet a jak, nebo jestli je to fakt o hubu a nemam o tom ani premyslet.

Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasne, diky za tip, ale to neni to co hledam. Samozrejme, vim ze nabidka novych kol je obrovska a urcite bych si hrozne rad vybral. Problem je, ze novej solidni disk, co by se mi v 17\'\' libil, je tak za cca 3-3.5 tisice + 2.5 - 3 tisice za gumu, co za neco stoji a sem na 24 tisicech. Muzu mit za 10 tisic nove 17\'\' disky, co se mi libej + jsou uz i nove slusne obute, ale jsou s ET 35 a stredem 63mm. Tot vse, 24 tisic za nove mi prijde neumerne hodne za prechod z origo 16\'\' nove na Continentalech a jeste na auto pro pritelkyni. 10 mi prislo vic nez zajimave, tak jsem to chtel zkusit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...