Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Xenonova vybojka-jakou?


brslen

Recommended Posts

Po pravdě jsem si minulý rok koupil čínu za 600kč 2 výbojky a vydrželo mi to rok. Jenže svítím nepřetržitě a když jsem si spočítal co jsem na to najel, tak bych výbojku za 2000kč nekupoval. Svítí to stejně, vydrží mi to stejně a ještě vozím sebou náhradní, kdyby začala některá blbnout a vypadávala.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

podle me to neni jedno jestli jsou to origo nebo hid.Uvazoval jsem o techto http://www.xenonovevybojky.cz/ ale nevim ktere tam jsou jestli D1S nebo D2S.A jakou svitivost?Prema tam dal odkaz a nejlepsi jsou asi ty 4300K.Jo a dnes rano nastartuju a sviti obe :) jak je to mozne?

[upravil dne 15/12/10 17:10 brslen]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Take sem menil vybojky mam tam D2R xenon výbojka 6000K a sem snimi spokojenejsi nez s original vybojkou vic sviti. Kupoval sem je na xenon-lights.cz za 389 jednu. Jinak to ze prestanou sviti a pak se rozsviti je normalni nekdy k tomu staci vypnout a zapnout svetla a zase chvilku budou svitit ale jak je psano o prispevek vyse tak brzo odejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mam xenony originál do toho D2R výbojku za 600kč pár - teplotu mam 8000 K a svítí to nádherně křišťálově. A jestli mi za rok přestane svítit, koupím si zase za 600kč pár a ušetřím... lepší než cpát peníze za výbojku co jedna stoj 2000kč a za rok odejde taky...a reklamace? \"pane - xenon není na denní svícení\" takže volba je jasná.

Kdo si není jistej svítivostí podle teploty 4000K, 6000K, 8000 K, 10 000 K, 12 000 K tak stečí mrknou na youtube, jsou tam dobrá porovnání... určitě si každý najde své.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...