brslen Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 prave mi odesla,mate nejaky odkaz a tip?Diky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Určitě vyměn obě 2 a asi bych volil OSRAM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brslen Posted December 14, 2010 Author Share Posted December 14, 2010 jojo asi vymenim obe.Ale jeste nevim jake.Osramy budou stat balik.Nemas nejaky odkaz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jofo Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Mozno budu drahsie, ale ked si zratas kolkokrat vymenis nejaky ten lacny vymet a to ze mozno bude kazda svietit inou farbou tak na koci usetris. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 http://xenony.ic.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozefsv Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Mozno budu drahsie, ale ked si zratas kolkokrat vymenis nejaky ten lacny vymet a to ze mozno bude kazda svietit inou farbou tak na koci usetris. mam cinu druhy rok.osram sa neoplati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HakTac Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Po pravdě jsem si minulý rok koupil čínu za 600kč 2 výbojky a vydrželo mi to rok. Jenže svítím nepřetržitě a když jsem si spočítal co jsem na to najel, tak bych výbojku za 2000kč nekupoval. Svítí to stejně, vydrží mi to stejně a ještě vozím sebou náhradní, kdyby začala některá blbnout a vypadávala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blizzard Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 mluvíte o originálním xenonu nebo o hid sadě? já jen abych věděl na kolik to přijde až se mi některá výbojka taky odporoučí. Mám origo xenony bez čočky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozefsv Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 je jedno ci je to hid alebo origo.vybojka je vybojka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blizzard Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 nějaký rozdíl tedy v uchycení (tvaru patice) výbojky není? tak to je supr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozefsv Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 ked je to d2s tak kupujes taku,ked je to h7 taka h7.je to vsetko pre origo aj hid rovnake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brslen Posted December 15, 2010 Author Share Posted December 15, 2010 podle me to neni jedno jestli jsou to origo nebo hid.Uvazoval jsem o techto http://www.xenonovevybojky.cz/ ale nevim ktere tam jsou jestli D1S nebo D2S.A jakou svitivost?Prema tam dal odkaz a nejlepsi jsou asi ty 4300K.Jo a dnes rano nastartuju a sviti obe jak je to mozne? [upravil dne 15/12/10 17:10 brslen] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PecaTu Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 No možné to je, ale vyděl bych to na její brzké umření. Když jsme tedy u toho, ví někdo jak poznat jaký tip výbojky je ve světle aniž bych ji musel vyndat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Přema Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Jestli je to origo xenon , měl by být na světle štítek ........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tessicz Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Take sem menil vybojky mam tam D2R xenon výbojka 6000K a sem snimi spokojenejsi nez s original vybojkou vic sviti. Kupoval sem je na xenon-lights.cz za 389 jednu. Jinak to ze prestanou sviti a pak se rozsviti je normalni nekdy k tomu staci vypnout a zapnout svetla a zase chvilku budou svitit ale jak je psano o prispevek vyse tak brzo odejde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozefsv Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 ked nezasvieti tak je problem v starteri a nie vo vybojke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HakTac Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Já mam xenony originál do toho D2R výbojku za 600kč pár - teplotu mam 8000 K a svítí to nádherně křišťálově. A jestli mi za rok přestane svítit, koupím si zase za 600kč pár a ušetřím... lepší než cpát peníze za výbojku co jedna stoj 2000kč a za rok odejde taky...a reklamace? \"pane - xenon není na denní svícení\" takže volba je jasná. Kdo si není jistej svítivostí podle teploty 4000K, 6000K, 8000 K, 10 000 K, 12 000 K tak stečí mrknou na youtube, jsou tam dobrá porovnání... určitě si každý najde své. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PecaTu Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Jestli je to origo xenon , měl by být na světle štítek ........ JJ je to origo, tak se budu muset zase jednou podívat pod kapotu po nějakím tom štítku abych věděl co mam jednou shánět. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnotherOne Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 ked nezasvieti tak je problem v starteri a nie vo vybojke Nie, opaľujú sa elektródy vo výbojke a pri určitej vzdialenosti ich už nezapáliš. Prečo sa potom menia výbojky a nie štartéry keď prestanú svietiť... [upravil dne 16.12.2010 17:36 AnotherOne] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brslen Posted December 16, 2010 Author Share Posted December 16, 2010 takze asi radsi koupim dve at mam zasobu,je slozita vymena?Mam to radsi dat do servisu?Zvolim original to co pisou takze 4300,jeste mrknu do chytre knizky (snad to tam bude) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts